Classic Red & Gold | Kerst make-up look

homeofdaisies.nl, kerstlook, makeup look, make-up, lotd, fotd, motd, mua, muah, makeup artist, beautyblog, beauty blogger, tutorial, leren, kerstmis, kerst, kerstachtig, rood, goud, rood en goud, red and gold, red, gold, budget, budgetproof, products, essence, catrice, etos, hema, NYX, NYC, caviar gauche, I heart makeup, dutch girl, dutch blogger, blog, blogger, bblog

Deze kerst ga ik toch weer voor een traditionele make-up look. Rood en goud zijn namelijk nooit weg te denken tijdens de feestdagen. Je kúnt er gewoonweg niet mis mee gaan. En aangezien ik een zwart jurkje draag, mag mijn gezicht de aandacht wel trekken. Vandaag leg ik je stap voor stap uit hoe ook jij deze look kunt namaken én welke budgetproof producten ik hiervoor gebruik.

Ik begin uiteraard met het reinigen en verzorgen van mijn gezicht. Vervolgens gebruik ik een primer van Etos om ervoor te zorgen dat mijn huid helemaal egaal is én de make-up de hele dag top blijft zitten. Als foundation gebruik ik Essnce Soft Touch Mouse 02 omdat mijn huid momenteel redelijk vet is.

Daarna conceal ik de donkere kringen onder mijn ogen (combi van NYX HD Concealer CW05 en Catrice Liquid Camouflage 010) en licht ik mijn neusbrug en jukbeenderen extra op met een lichte concealer (Catrice Liquid Camouflage). Mijn wenkbrauwen werk ik als gewoonlijk bij met NYC Brush On Brow Kit 876 Brunette. Mijn oogleden prime ik met Essence I Love Colour Intensifying eyeshadow base.

homeofdaisies.nl, kerstlook, makeup look, make-up, lotd, fotd, motd, mua, muah, makeup artist, beautyblog, beauty blogger, tutorial, leren, kerstmis, kerst, kerstachtig, rood, goud, rood en goud, red and gold, red, gold, budget, budgetproof, products, essence, catrice, etos, hema, NYX, NYC, caviar gauche, I heart makeup, dutch girl, dutch blogger, blog, blogger, bblog

Met kerst mag het van mij net een tandje extra, dus zet ik mijn bronzer stevig aan . Hiervoor gebruik ik bronzing pearls van Royal Cosmetic Connections. Daarboven zet ik een mooie glow met de Kaviar Gauche for Catrice Blurring Powder Pearls C01 Sweet Secret (Limited Edition uit 2015). Ik glow nog even verder op mijn neusbrug en op mijn cupid boog.

homeofdaisies.nl, kerstlook, makeup look, make-up, lotd, fotd, motd, mua, muah, makeup artist, beautyblog, beauty blogger, tutorial, leren, kerstmis, kerst, kerstachtig, rood, goud, rood en goud, red and gold, red, gold, budget, budgetproof, products, essence, catrice, etos, hema, NYX, NYC, caviar gauche, I heart makeup, dutch girl, dutch blogger, blog, blogger, bblog

Voor mijn ooglook gebruik ik de Golden Bar van I Heart Makeup. Wrapper breng ik ruim aan in de archadeboog. Deze functioneert als transitiekleur, dus die mag ook vrij hoog lopen. Met Beans zorg ik voor meer diepte in de archadeboog. Blend dit goed uit, ook in de outer-V. Met Foil zorg ik voor voldoende sparkles op mijn bewegend ooglid.

homeofdaisies.nl, kerstlook, makeup look, make-up, lotd, fotd, motd, mua, muah, makeup artist, beautyblog, beauty blogger, tutorial, leren, kerstmis, kerst, kerstachtig, rood, goud, rood en goud, red and gold, red, gold, budget, budgetproof, products, essence, catrice, etos, hema, NYX, NYC, caviar gauche, I heart makeup, dutch girl, dutch blogger, blog, blogger, bblog

Deze oogschaduw zorgt nogal voor wat fallout zoals je ziet, maar dit verwijder ik uiteraard pas op het eind!

Chocolatier gebruik ik als subtiele highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. Beans breng ik met een smal kwastje aan onder mijn onderste wimpers voor een zwoel effect.

homeofdaisies.nl, kerstlook, makeup look, make-up, lotd, fotd, motd, mua, muah, makeup artist, beautyblog, beauty blogger, tutorial, leren, kerstmis, kerst, kerstachtig, rood, goud, rood en goud, red and gold, red, gold, budget, budgetproof, products, essence, catrice, etos, hema, NYX, NYC, caviar gauche, I heart makeup, dutch girl, dutch blogger, blog, blogger, bblog

Mijn ooglook is natuurlijk niet af zonder een subtiele winged eyeliner (HEMA Dip Liner) en een lik mascars (Etos Volume Waterproof).

homeofdaisies.nl, kerstlook, makeup look, make-up, lotd, fotd, motd, mua, muah, makeup artist, beautyblog, beauty blogger, tutorial, leren, kerstmis, kerst, kerstachtig, rood, goud, rood en goud, red and gold, red, gold, budget, budgetproof, products, essence, catrice, etos, hema, NYX, NYC, caviar gauche, I heart makeup, dutch girl, dutch blogger, blog, blogger, bblog

De fallout kun je nu makkelijk weghalen met een poederkwast.

Om het helemaal feestelijk te maken, kies ik voor een opvallend rode kleur (Catrice Ultimate Colour 330 The Lips are on Fire). Ik spray nog wat setting spray, zodat ik zeker weet dat deze look top zit tot na het gourmetten (Etos Fixing Spray). Het feest kan wat mij betreft beginnen!

homeofdaisies.nl, kerstlook, makeup look, make-up, lotd, fotd, motd, mua, muah, makeup artist, beautyblog, beauty blogger, tutorial, leren, kerstmis, kerst, kerstachtig, rood, goud, rood en goud, red and gold, red, gold, budget, budgetproof, products, essence, catrice, etos, hema, NYX, NYC, caviar gauche, I heart makeup, dutch girl, dutch blogger, blog, blogger, bblog

homeofdaisies.nl, kerstlook, makeup look, make-up, lotd, fotd, motd, mua, muah, makeup artist, beautyblog, beauty blogger, tutorial, leren, kerstmis, kerst, kerstachtig, rood, goud, rood en goud, red and gold, red, gold, budget, budgetproof, products, essence, catrice, etos, hema, NYX, NYC, caviar gauche, I heart makeup, dutch girl, dutch blogger, blog, blogger, bblog

Weet jij al welke look je gaat maken volgende week met kerst? Houd je meer van basic of ga je helemaal los? Ik wens je in elk geval alvast veel plezier met je look bepalen én geniet van deze gezellige dagen xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Sofie schreef:

    Mooi gedaan, feestelijk en warm met dat goud. Ik vrees dat ik er helemaal niet zo bedreven in ben 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. Sanne schreef:

    Super leuke kerstlook!😍

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s