HELEMAAL IN KERSTSTEMMING | Boom opzetten

homeofdaisies.nl, kerstboom zetten, video, kerst, kerstboom, optuigen, versieren, zetten, opzetten, kerstsfeer, christmas, muziek, stemming, kerststemming, carols, foute kersttrui, dansen, gezellig, familie, vrienden, kwijt, drama, lampjes, verlichting, kerstballen, kerstversiering, huis, interieur, interior,

Aaaahhh ik kon echt niet WACHTEN om de kerstboom op te zetten. De kriebels zaten er werkelijk al sinds begin november (!!) dus was blij dat de goedheiligman weer terug was naar het zonnige zuiden zodat ik mijn huis kon omtoveren in kerstsferen. Wat natuurlijk bij ons niet van een leien dakje gaat want in de verhuizing raken nog wel eens wat spullen kwijt zo blijkt. Maar het komt uiteindelijk wel goed. En met die muziek kom jij ook wel in de juiste sfeer! 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s