DECEMBER WEGGEEFMAAND | WINACTIE

homeofdaisies tony's chocolonely popcorn discodip chocola fairtrade slaafvrij chocolat limited edition jamin goes kopen online verzendkosten

December is voor mij de maand van gezelligheid, samen komen, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Want naast de twee mannen met rode pakken en witte baarden is het ook de maand van mijn verjaardag (ik word al 29 brrrr!) Van dit laatste wil ik je graag laten meegenieten in de vorm van een winactie. Hoe en wat vertel ik je hieronder.

Even terug kijkend in mijn geschiedenis zie ik dat ik vorig jaar 3 (!!) winacties heb gehouden. Persoonlijk vind ik het leuk om dingen weg te geven én dat het een verrassing is. Ik ga hier dus ook niet vertellen wát je kunt winnen, maar mocht je nieuwsgierig zijn wat ik in het verleden heb verstuurd kun je hier kijken:

What’s in the surprisebox?

Inhoud suprisebox Facenook actie

Helaas word ik hier niet voor gesponsord of iets, de cadeautjes heb ik allemaal zelf gekocht en zijn uiteraard ongebruikt. Wat je kunt verwachten is eigenlijk een reflectie van mij en mijn blog, want het zijn allemaal dingen die ik zelf ook onwijs leuk vind!

Wat moet je doen?
Natuurlijk wil je nu weten wat je moet doen om kans te maken op de surprisebox! Dat is heel simpel: volg mij op Instagram @homeofdaisies, reageer onder de winactie foto waarom jij homeofdaisies.nl leuk vindt en deel de foto (openbaar) op je account. Je kunt meedoen tot 27 december. Tag zeker ook je vrienden!  De winnaar zal ik op mijn verjaardag – 28 december – bekend maken.

Succes! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Wat een leuk idee, zo’n surprise pakket! Malou x

    Liked by 1 persoon

  2. Tamara TS schreef:

    Tof! Natuurlijk ben ik meteen mee gaan doen! @paramara1982

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s