Winterse Pop-up Shop bij De Maat is Vol | Tip

homeofdaisies.nl, de maat is vol, pop-up shop, shoppen, winkelen, winter, accessoires, kerst, sfeer, yerseke, promotie, creasie, creanancy, handgemaakt, home made, accessoires, winter, najaar, kerstmis, sinterklaas, cadeau, cadeaus, geven, krijgen, kerstboom, hout, kerststukje, tafel, handgemaakt, cameo silhouette, vw bus, busje, lantaarn, home, home deco, decoratie, decorating, rood, sfeer, gezellig, warm, leuk

Hoe leuk is het om je kledingwinkel een tijdelijke upgrade te geven door winterse woonaccessoires te verkopen? Dat dachten Adri en Anne-Wil Steketee van De Maat is Vol in Yerseke. Nog tot 31 december aanstaande is er een gezellig hoekje ingericht met handgemaakte 3-D verlichting, houten kerstbomen, windlichten en kerststukjes. Ik ging eens kijken hoe dat eruit ziet!

homeofdaisies.nl, de maat is vol, pop-up shop, shoppen, winkelen, winter, accessoires, kerst, sfeer, yerseke, promotie, creasie, creanancy, handgemaakt, home made, accessoires, winter, najaar, kerstmis, sinterklaas, cadeau, cadeaus, geven, krijgen, kerstboom, hout, kerststukje, tafel, handgemaakt, cameo silhouette, vw bus, busje, lantaarn, home, home deco, decoratie, decorating, rood, sfeer, gezellig, warm, leuk

De Maat is Vol is een winkel waar prachtige dameskleding in de maat 42 tot 60 wordt verkocht. Maar vanwege de grote maten is het wel een winkel waar ik nog nooit binnen was geweest. Tijd om daar verandering in te brengen! Dat stigma klopt ook wel, zegt Anne-Wil. “Er wordt gedacht dat we alleen kleding hebben voor volle dames, terwijl een maat 42/44 natuurlijk een zeer gangbare maat is.” Misschien dat ze met de komst van de winterse pop-up shop – in samenwerking met Creasie en Creanancy die de producten maken – wat nieuwe gezichten zien.

homeofdaisies.nl, de maat is vol, pop-up shop, shoppen, winkelen, winter, accessoires, kerst, sfeer, yerseke, promotie, creasie, creanancy, handgemaakt, home made, accessoires, winter, najaar, kerstmis, sinterklaas, cadeau, cadeaus, geven, krijgen, kerstboom, hout, kerststukje, tafel, handgemaakt, cameo silhouette, vw bus, busje, lantaarn, home, home deco, decoratie, decorating, rood, sfeer, gezellig, warm, leuk

En dat klopt, want er is zeker animo voor de handgemaakte, winterse accessoires. Vooral de houten kerstbomen en gepersonaliseerde cadeau’s gaan hard. “Mensen vinden het heel leuk om producten met eigen tekst of naam te laten maken. Dat kan op eigenlijk alles. Zo hadden we voor Sinterklaas plastic drinkbekers gevuld met strooigoed waar men een naam op kon laten zetten. Sokken met een gekke tekst zijn ook een perfect cadeau.”

homeofdaisies.nl, de maat is vol, pop-up shop, shoppen, winkelen, winter, accessoires, kerst, sfeer, yerseke, promotie, creasie, creanancy, handgemaakt, home made, accessoires, winter, najaar, kerstmis, sinterklaas, cadeau, cadeaus, geven, krijgen, kerstboom, hout, kerststukje, tafel, handgemaakt, cameo silhouette, vw bus, busje, lantaarn, home, home deco, decoratie, decorating, rood, sfeer, gezellig, warm, leuk

Andere eyecatchers zijn de jute boodschappen tassen met opdruk, kaarsen met de Zeeuwse knop en de kerstkransen.  Ik wil het allemaal mee naar huis nemen! Wat mij zelf opvalt is de prijzen, want die vallen echt reuze mee. Ik kom natuurlijk wel vaker op markten en festivals waar men zelfgemaakte spullen verkoopt, maar dit is allemaal zeer scherp geprijsd en de kwaliteit is top. Je ziet dat er zoveel tijd en liefde in elk item is gestopt.

homeofdaisies.nl, de maat is vol, pop-up shop, shoppen, winkelen, winter, accessoires, kerst, sfeer, yerseke, promotie, creasie, creanancy, handgemaakt, home made, accessoires, winter, najaar, kerstmis, sinterklaas, cadeau, cadeaus, geven, krijgen, kerstboom, hout, kerststukje, tafel, handgemaakt, cameo silhouette, vw bus, busje, lantaarn, home, home deco, decoratie, decorating, rood, sfeer, gezellig, warm, leuk

Op mijn verlanglijstje staan in elk geval een groot windlicht met sneeuw, kerstboom en een auto, zo’n prachtige krans voor aan de deur (jammer dat ik geen spijker in de voordeur kan tikken) en het dienblad in de vorm van een ster met een winterse tekst erop. Ja, ik zou hier bijna alles wel willen meenemen! Zo’n opbergzak (zie hierboven met een hert, ik heb hem met tekst) heb in elk geval wel gescoord. Super handig om bijvoorbeeld je cadeaupapier in op te bergen.

homeofdaisies.nl, de maat is vol, pop-up shop, shoppen, winkelen, winter, accessoires, kerst, sfeer, yerseke, promotie, creasie, creanancy, handgemaakt, home made, accessoires, winter, najaar, kerstmis, sinterklaas, cadeau, cadeaus, geven, krijgen, kerstboom, hout, kerststukje, tafel, handgemaakt, cameo silhouette, vw bus, busje, lantaarn, home, home deco, decoratie, decorating, rood, sfeer, gezellig, warm, leuk

Zoek jij nog leuke cadeaus voor onder de boom of accessoires om je woning helemaal in kerstsferen te brengen? Ga dan zeker even langs De Maat is Vol in Yerseke! Ze zijn van woensdag t/m zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur. xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s