EERSTE WERKWEEK, OVERWERKEN & HEBBERIG | Weekvlog #40

homeofdaisies.nl, weekvlog #40, werk, werken, kantoor, omroep zeeland, blog, blogger, youtube, youtuber, vlog, vlogger, communicatiemedewerker, planning, planner, shoppen, winkelen, high tea, high chocolate, honey pie, middelburg

Jaaaa, na 5 maanden vakantie houden is het dan eindelijk zover: mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baan! Ik heb er onwijs veel zin in en mijn komst blijkt al snel meer dan nodig, want ik draai direct wat overuren. Even wennen dus met mijn blogplanning. Gelukkig ook nog wat vrije tijd en tijdens het shoppen word ik even heeeeel hebberig…

Sorry! Ik ben keihard vergeten om de dagen in de video te plaatsen en had geen tijd om dit nog toe te voegen… De week loopt in elk geval van maandag 29 november t/m zondag 4 december. Volgende week beloof ik plechtig het wel te doen šŸ˜‰

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:

YouTube

Instagram

Facebook

Bloglovin

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. gouweleeuw schreef:

  Er zit geen geluid bij hoord dat .

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Dan ben je de eerste die dat zegt dus er vrees dat er iets met jouw apparaat is?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s