DIY Glitter Veren | VIDEO

homeofdaisies.nl, kerst, veren, glitter, diy, video, glitter veren, feather, mode, trend, trendy, fashion, interieur, interior, huis, home, christmas, decoration, decoratie, doe het zelf, maken, knutselen, bezig zijn, creatief, glitters, kleuren, fel, gezellig, huiselijk, ginger, rood haar, dutch girl, blog, blogger, youtube, youtuber, videos, content, content creatie, creation

Deze winter zijn veertjes helemaal trendy in je interieur. En ik kan de kerst niet in zonder wat glitters. Een toffe combinatie die je momenteel in woonwinkels veel ziet, maar waar helaas ook een prijskaartje aan hangt. Gelukkig kun je het heel makkelijk en goedkoop zelf maken! Hoe? Dat leg ik stap voor stap uit in deze video. 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s