Essence North Pole Express Delivery | Review + look

homeofdaisies.nl, Essence 01 North Pole Express Delivery Oogschaduwpalet, kruidvat, limited editon, LE, Essense, budget, make-up, makeup, review, look, kleuren, palet, pallet, oogschaduw, kerst, x-mas, christmas, budgetproof, swatch, swatches, kerstmis, kerstballen, glitter, glitters, sparkling,

Essence komt ook deze winter weer uit met een Limited Edition lijn, genaamd The Little X-mas Factory. In deze lijn zijn verschillende producten verkrijgbaar zoals nagellak en lipstick. Ik koos ditmaal voor het oogschaduw pallet 01 North Pole Express Delivery, omdat de kleuren, de glitters en de opdruk van de oogschaduws me erg aanspraken. Vandaag test ik de kwaliteit van de oogschaduws en laat ik je een voorbeeld van een look zien waarbij je alle kleuren gebruikt!

December is wat mij betreft de ideale tijd om ongegeneerd, elke dag, glitters te dragen. Want deze maand is dé feestmaand! Een oogschaduw pallet vol glanzende, glitterende kleurtjes mag daarbij niet ontbreken. Dat is ook de reden geweest om dit Essence Limited Edition palletje aan mezelf cadeau te doen. Je kunt namelijk niet genoeg shimmers in huis hebben! 😉

homeofdaisies.nl, Essence 01 North Pole Express Delivery Oogschaduwpalet, kruidvat, limited editon, LE, Essense, budget, make-up, makeup, review, look, kleuren, palet, pallet, oogschaduw, kerst, x-mas, christmas, budgetproof, swatch, swatches, kerstmis, kerstballen, glitter, glitters, sparkling,

Waar mijn oog direct naartoe getrokken werd is de vrolijke verpakking. Hij is redelijk clean van vorm en natuurlijk ook de witte kleur, maar de vrolijke vormgeving van de tekst is opvallend. Ik kom direct in de kerststemming! Het straalt echt de winterse gezelligheid uit die je zoekt deze maand. De krullende letters en de oneven ‘cirkels’ die me doen denken aan sneeuwvlokjes.

homeofdaisies.nl, Essence 01 North Pole Express Delivery Oogschaduwpalet, kruidvat, limited editon, LE, Essense, budget, make-up, makeup, review, look, kleuren, palet, pallet, oogschaduw, kerst, x-mas, christmas, budgetproof, swatch, swatches, kerstmis, kerstballen, glitter, glitters, sparkling,

Maar wat daarna komt, ja, daar gaat het uiteindelijk om. De kleuren zijn super glanzend en het uitgeponste vormpje vind ik fantastisch! Het doet me denken aan druipende chocolade (ik ben trouwens benieuwd wat jij erin ziet hahaha!). Het pallet bevat 5 kleuren, alleen super shiny De kleuren lopen uiteen van bruintinten, een opvallende groene kleur, een prachtige gouden tint en een zilveren highlighter. Echte kerstkleuren dus. Het doosje bevat ook nog een spiegel over de gehele deksel. Er zit geen applicator bij (wat ik niet erg vind, want die gebruik ik toch nooit).

homeofdaisies.nl, Essence 01 North Pole Express Delivery Oogschaduwpalet, kruidvat, limited editon, LE, Essense, budget, make-up, makeup, review, look, kleuren, palet, pallet, oogschaduw, kerst, x-mas, christmas, budgetproof, swatch, swatches, kerstmis, kerstballen, glitter, glitters, sparkling,

Dan de swatches, want ik was natuurlijk erg benieuwd naar de kwaliteit. Op mijn arm moet ik zeggen dat ik ze wat tegen vond vallen. Maar als je ze in het licht houd zie je de glitters en glans wel heel goed. De 2 donkere tinten springen er op mijn arm het meest uit.

homeofdaisies.nl, Essence 01 North Pole Express Delivery Oogschaduwpalet, kruidvat, limited editon, LE, Essense, budget, make-up, makeup, review, look, kleuren, palet, pallet, oogschaduw, kerst, x-mas, christmas, budgetproof, swatch, swatches, kerstmis, kerstballen, glitter, glitters, sparkling,

Maar je arm is ook maar je arm, het gaat er wat mij betreft om wat je ermee op je ogen kunt. En ik moet zeggen, dat viel me zeker niet tegen! Ik maakte er een opvallende look mee, die zeker geschikt is voor feestjes. Ik zal onder de foto omschrijven welke kleur ik waar heb gebruikt.

homeofdaisies.nl, Essence 01 North Pole Express Delivery Oogschaduwpalet, kruidvat, limited editon, LE, Essense, budget, make-up, makeup, review, look, kleuren, palet, pallet, oogschaduw, kerst, x-mas, christmas, budgetproof, swatch, swatches, kerstmis, kerstballen, glitter, glitters, sparkling,

homeofdaisies.nl, Essence 01 North Pole Express Delivery Oogschaduwpalet, kruidvat, limited editon, LE, Essense, budget, make-up, makeup, review, look, kleuren, palet, pallet, oogschaduw, kerst, x-mas, christmas, budgetproof, swatch, swatches, kerstmis, kerstballen, glitter, glitters, sparkling,

Transitiekleur crease: lichtbruin
Bewegend ooglid, binnenkant: goud
Bewegend ooglid, buitenkant: groen
Cut crease: donkerbruin
Onder de onderste wimpers: donkerbruin
Wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken: zilver

De kleuren vind ik op mijn ogen zeker goed overkomen, prima kwaliteit en intensiteit. De oogschaduws zijn in het pallet wel wat aan de harde kant, dus je moet wel even goed je best doen met je kwast om er voldoende product af te krijgen. Om de glans er nóg meer uit te krijgen, zou je de kleuren ook met een licht vochtige kwast kunnen aanbrengen. Maar voor het feit dat Essence een echt budgetmerk is, vind ik de overal kwaliteit een dikke prima.

Essence  01 North Pole Express Delivery is tijdelijk verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) bij onder andere Kruidvat en kost €3,99.

Wat vind jij van de look die ik met het Essence  01 North Pole Express Delivery pallet heb gemaakt? Zou jij dit pallet graag willen krijgen onder de kerstboom? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Taniakan schreef:

  Wat leuk! Ik heb ook een special delivery van de Northpole ontvangen een aantal dagen geleden.
  Precies hetzelfde cadeautje!
  Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd maar dat ga ik waarschijnlijk morgen doen 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik heb hem niet gekregen, maar voor mezelf gekocht 😉 Veel plezier met uitproberen 😊 xo Daisy

   Like

 2. casanaa schreef:

  Mooie kleurencombi!

  Liked by 1 persoon

 3. Maud schreef:

  Die beginfoto is heel erg mooi gemaakt!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s