GROOT NIEUWS | Pj’s, Pamper & Personal Update

In deze Pj’s, Pamper & Personal Update ga ik weer lekker aan de slag met heerlijke maskertjes én heb ik groot nieuws te melden! Geniet van je zondag en als je zin hebt kun je gezellig meedoen met maskertjes of jezelf optutten.

homeofdaisies.nl, pj's, pamper, personal update, kletsen, praten, zondag, video, vlog, vlogger, blog, blogger, maskertje, verzorging, huid, huisverzorging, hema, action, argan olie, oil, hair, face, haar, haren, sunday, zondagdingen, groot nieuws, vertellen, verhalen, werk, werken, job hunt, uwv

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Vanessa schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Superleuk om je eerste reactie te zien. Ik wens je alvast veel succes morgen! Jammer dat het maskertje niet zo vlot verwijdert, maar verder ziet het er wel goed uit. Ik gebruik ook een pot haarmasker van de Action, maar dan voor droog haar.

  Liked by 1 persoon

 2. gouweleeuw schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan, maak maar eens zelf een masker is zo snel en simpel. Neem een deel rijst maal het fijn, voeg vervolgens een beetje water er bij. Laat 15 min zitten spoel af met lauw warm , is goed voor je huid.

  Liked by 1 persoon

 3. aneta273 schreef:

  Leuk! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s