Warm Bruin Current favo look | Tutorial

Momenteel heb ik weer een go-to look. Hoef je ’s morgens namelijk niet zo na te denken wat je er nu weer van gaat maken. Warm bruin is een tint die goed bij mijn huid- en haarkleur past (ik ben wat dat betreft een écht herfst kleurtype) en natuurlijk bij het huidige seizoen. In deze post laat ik je stap voor stap zien hoe je dit kunt namaken en welke producten ik gebruik.

homeofdaisies.nl, warmbruin, make-up, look, tutorial, stap voor stap, opmaken, gezicht, ogen, ooglook, look, lotd, fotd, motd, herfst, kleuren, type, kleurtype, huiskleur, haarkleur, ginger, rood haar, roodharig, proartist, palette, mua, muah, every day makeup, make-up

In deze look gebruik ik geen foundation of gekleurde dagcrème. Daar vind ik mijn huid nog niet bleek genoeg voor (hulde aan laat op zomervakantie gaan!). Ik begin dus met concealer (Catrice Liquid Camouflage Concealer in 010 Porcellain) aan te brengen onder mijn ogen en eventueel op rode plekjes of pukkeltjes. Daarnaast breng ik een oogschaduwbasis aan (Essence I Love Stage Eyeshadow Base) en deze blend ik beiden in met een buffer kwast (Etos Buffer Brush).

homeofdaisies.nl, warmbruin, make-up, look, tutorial, stap voor stap, opmaken, gezicht, ogen, ooglook, look, lotd, fotd, motd, herfst, kleuren, type, kleurtype, huiskleur, haarkleur, ginger, rood haar, roodharig, proartist, palette, mua, muah, every day makeup, make-up

Dit set ik allemaal met een matterende poeder (Miss Sporty) en een brede poederkwast (Kruidvat). Dan ga ik aan de slag met mijn wenkbrauwen. Deze breng ik eerst in vorm met een borsteltje. Daarna teken en kleur ik ze in met een wenkbrauwpoeder (NYC) en wenkbrauwkwast (Etos). Hoe ik dat precies doe? Kijk dan even mijn stap voor stap wenkbrauwtutorial terug. Door met de ogen. Op het bewegend ooglid breng ik een zeer lichtbruine kleur (Skill) aan (alles oogschaduws komen uit het #ProArtist Ultimate Mattes Collection palette).

homeofdaisies.nl, warmbruin, make-up, look, tutorial, stap voor stap, opmaken, gezicht, ogen, ooglook, look, lotd, fotd, motd, herfst, kleuren, type, kleurtype, huiskleur, haarkleur, ginger, rood haar, roodharig, proartist, palette, mua, muah, every day makeup, make-up

In de crease breng ik Highest aan en deze blend ik zacht uit naar de binnenkant. Dit doe ik allemaal met een ronde kwast (Kruidvat, 011). Zorg dat je een V-vorm maakt vanuit de crease op het bewegend bovenlid in de uiterste buitenhoek. Hierdoor krijgt je oog meer definitie.

homeofdaisies.nl, warmbruin, make-up, look, tutorial, stap voor stap, opmaken, gezicht, ogen, ooglook, look, lotd, fotd, motd, herfst, kleuren, type, kleurtype, huiskleur, haarkleur, ginger, rood haar, roodharig, proartist, palette, mua, muah, every day makeup, make-up

Dan breng ik met een smalle kwast (HEMA) ook nog Highest aan onder mijn onderste wimpers. Zorg dat het mooi aansluit met de oogschaduw erboven en maak het naar de binnenste ooghoek zachter van kleur.

homeofdaisies.nl, warmbruin, make-up, look, tutorial, stap voor stap, opmaken, gezicht, ogen, ooglook, look, lotd, fotd, motd, herfst, kleuren, type, kleurtype, huiskleur, haarkleur, ginger, rood haar, roodharig, proartist, palette, mua, muah, every day makeup, make-up

Dan highlight ik mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken met Utimate. Om de ooglook nog meer definitie te geven, zet ik een eyeliner met wing (Essence Super Fine Eyeliner Pen). De ooglook aak ik af met een vette lik mascara (Catrice Prêt à Volume Mascara).

Dan breng ik met een smalle kwast (HEMA) ook nog Highest aan onder mijn onderste wimpers. Zorg dat het mooi aansluit met de oogschaduw erboven en maak het naar de binnenste ooghoek zachter van kleur.

Mijn jukbeenderen zet ik aan met een bronzer. Hiervoor gebruik ik een platte, schuin afgesneden kwast. Doe dit voorzichtig, je kunt beter een paar keer wat extra poeder bijvoegen dan dat je teveel aanbrengt in een keer. Daarboven breng ik een highlighter aan en deze zet ik ook op het puntje van mijn neus.

homeofdaisies.nl, warmbruin, make-up, look, tutorial, stap voor stap, opmaken, gezicht, ogen, ooglook, look, lotd, fotd, motd, herfst, kleuren, type, kleurtype, huiskleur, haarkleur, ginger, rood haar, roodharig, proartist, palette, mua, muah, every day makeup, make-up

Ik creëer nog meer warmte in mijn gezicht door ook een warmbruine tint lipstick te kiezen.

homeofdaisies.nl, warmbruin, make-up, look, tutorial, stap voor stap, opmaken, gezicht, ogen, ooglook, look, lotd, fotd, motd, herfst, kleuren, type, kleurtype, huiskleur, haarkleur, ginger, rood haar, roodharig, proartist, palette, mua, muah, every day makeup, make-up

Wat vind je van deze look? Is het iets dat je zelf ook zou dragen? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ikhouvanbeautynl schreef:

  Staat je heel mooi. Bruin kan altijd vind ik!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks! Jazeker, past bij de meeste mensen wel 😊

   Like

 2. Mariska schreef:

  Staat goed! Vind de lipstick kleur ook mooi bij je haar passen 😀

  Liked by 1 persoon

 3. memyselfandcocktails schreef:

  Mooie look!!😘

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s