Kruidvat Originals Dagcrème , oogcrème en crèmemasker | Review

Onlangs heeft Kruidvat haar Originals verzorgingslijn helemaal vernieuwd. Je kent ze vast wel, die producten in die ietwat ongezellig ogende bruine potjes onderin de schappen. Maar met de vernieuwing ziet de opdruk van die bruine potjes er gelijk wat aantrekkelijker uit. Wist je dat deze lijn al sinds 1975 bestaat? Dat moet dus wel goed zijn, was mijn gedachte. Daarom nam ik het mee en testte ik een dagcrème, een oogcrème en een crèmemasker voor je uit.

homeofdaisies.nl, kruidvat originals, review, oogcreme, dagcreme, crememasker, beauty, verzorging, bblogger, beauty, blog, blogger, test, testen, uitproberen, proberen, kopen, goedkoop, budget, huidverzorging

Kruidvat Originals Hydraterende dagcrème met vitamine E (€1,99)
Zoals gezegd is de verpakking misschien niet direct aansprekend, toch is de nieuwe bestickering een stuk aantrekkelijker. De glazen pot dagcrème bevat 100ml. Al op de verpakking zijn de belangrijke ingrediënten te lezen; aqua en glycerine staan bovenaan. Deze zijn zo belangrijk, omdat deze je huid voeden en zorgen dat je vochtbalans op pijl blijft. Daarnaast ruikt dit product echt heerlijk, terwijl het ingrediënt Parfum pas halverwege de lijst staat.

homeofdaisies.nl, kruidvat originals, review, oogcreme, dagcreme, crememasker, beauty, verzorging, bblogger, beauty, blog, blogger, test, testen, uitproberen, proberen, kopen, goedkoop, budget, huidverzorging

Het product is erg fijn in gebruik, hij brengt makkelijk aan en trekt snel in. Je hebt helemaal niet veel nodig om je gezicht goed te verzorgen. Mijn huid voelt na 2 weken gebruik goed verzorgd en gehydrateerd, ik heb weinig last van onzuiverheden of droogheden. Ik ben tevreden!

Kruidvat Originals vitaliserende oogcrème (€1,99)
Nu ben ik het laatste jaar gewend om een ooggel te gebruiken, dus het was even omschakelen naar een oogcrème. Het potje bevat 25ml, maar ook deze is zeer zuinig in gebruik. Als je er licht je vinger in doopt komt er meer dan voldoende product mee om de huid onder beide ogen en zelfs boven de ogen in te smeren. Ook hier zijn water en glycerine de hoofdbestanddelen. De oogcrème bevat geen parfum en het product is dan ook vrijwel geurloos.

homeofdaisies.nl, kruidvat originals, review, oogcreme, dagcreme, crememasker, beauty, verzorging, bblogger, beauty, blog, blogger, test, testen, uitproberen, proberen, kopen, goedkoop, budget, huidverzorging

Zoals ik zei, ik ben gewend een gel onder mijn ogen te smeren, en ik vind wel dat als ik daarna concealer aanbreng het met een gel beter hecht dan met de crème. Ik heb daarom besloten de oogcrème van Kruidvat enkel nog ´s avonds te gebruiken en niet meer overdag. Verder vind ik het een prima product, het zorgt voor een fijne voeding.

Kruidvat Originals voedend crèmemasker met Shea Butter (€1,99)
Dit voedende masker zag je misschien al voorbij komen in de eerste PJ’s, Pamper & Personal Update. Het masker zit in een zilverkleurige knijpfles met drukdop (wat heel fijn en hygiënisch werkt) en bevat 125 ml. Meer dan genoeg kan ik je vertellen, want hij is zeer zuinig in gebruik. Het product ruikt heel subtiel naar shea butter en smeert zeer makkelijk uit. Nooit eerder had ik een crèmemasker gebruikt en wat me direct opviel is dat hij dus zacht blijft. Dat was voor het kletsen wel fijn, want praten gaat altijd lastig als een masker hard wordt. Alleen doordat hij zacht blijft had ik niet direct het idee dat het wat deed of hoe lang hij er nog op moest blijven. Volgens de verpakking is 10-15 minuten voldoende, waarna je het kunt afspoelen met lauwwarm water.

homeofdaisies.nl, kruidvat originals, review, oogcreme, dagcreme, crememasker, beauty, verzorging, bblogger, beauty, blog, blogger, test, testen, uitproberen, proberen, kopen, goedkoop, budget, huidverzorging

Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit product, want hoewel ik tijdens dat het masker op zat weinig merkte, daarna was mijn huid super zacht. Ook had ik totaal geen last van roodheden (wat ik normaal eigenlijk altijd wel heb na een masker). De dagen erna was mijn huid nog steeds zacht. Je kunt hem gerust meerdere keren per week gebruiken.

homeofdaisies.nl, kruidvat originals, review, oogcreme, dagcreme, crememasker, beauty, verzorging, bblogger, beauty, blog, blogger, test, testen, uitproberen, proberen, kopen, goedkoop, budget, huidverzorging

De producten van Kruidvat Originals die ik heb getest zijn allemaal erg fijn, zeker een aanrader dus. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten want ze zijn zeer budgetproof! Heb jij al producten uit deze lijn geprobeerd? Welke is jouw favo? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. SoBeautyWomen schreef:

    Oeh, denk dat wij binnenkort ook even gaan shoppen bij de Kruidvat

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s