Action Shoplog (nov 2016) | Kerst, Interieur, Beauty & Food (VIDEO)

En ik had nog zo gezegd NIET SHOPPEN!!! Ik ontwijk de Action al máánden omdat ik echt niet mag shoppen. Maar toen mijn oma vroeg tijdens het boodschappen doen om er ‘even’ ‘langs te rijden’ tsja… dat gaat natuurlijk niet lang goed. Dus een volle shopper met allemaal spullen voor de kerst, interieur, beauty en food. 

homeofdaisies.nl, shoplog, action, video, winkelen, shoppen, kerst, interieur, wonen, interior, home deco, food, eten, sinterklaas, chocolade, chocoladeletter, speculaas, stroopwafel, marble, marmer, kaars, kaarsen, veren, deco, kerstbal, kerstballen, christmas, beauty, hair, haar, masker, argan olie, oil

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. xmodeorakelsx schreef:

  Dapper zeg💋💋🤗🤗leuke vlog

  Liked by 1 persoon

   1. xmodeorakelsx schreef:

    Dat je maanden de Action hebt ontweken, dat is echt dapper.

    Liked by 1 persoon

 2. Vanessa schreef:

  Action shoplogs zijn altijd leuk! Je hebt leuke en gezellige decoratie gekocht voor in huis. Bij ons waren de chocoladeletters helaas uitverkocht. Ik heb ook een haarmasker in zo’n pot gekocht, maar ik moet het nog testen. Ik kan trouwens ook niet genoeg kaarsen hebben, er gaat altijd wel eentje mee naar huis 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks! Ja ik heb er nog een berg op voorraad maar deze kaarsen zagen er zo tof uit. Ik ga het haarmasker in de video van aanstaande zondag testen dus dat kun je dan bekijken 😉 Jammer dat de letters bij jullie waren uitverkocht. Heb ze nog niet geprobeerd overigens haha xo

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s