Catrice Liquid Camouflage Concealer 010 Porcellain | Review

Een budget, waterproof concealer die belooft zó high coverage te zijn dat je er zelfs een tattoo mee kunt camoufleren? Ja, dat was natuurlijk een no brainer om de Catrice Liquid Camouflage Concealer in de kleur 010 Porcellain in mijn mandje te gooien! Met mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte concealer om mijn donkere kringen weg te werken mocht deze zeker niet in mijn reviews ontbreken. Tijd om naar de winkel te rennen of is het een dikke fail? Ik test het voor je uit!

homeofdaisies.nl, catrice liquid camouflage high coverage concealer 01 porcellain, review, make-up, makeup, test, testen, tattoo, tatoe, tato, cover, concealer, vloeibaar, tattoo wegwerken, smeren, blog, blogger, make-up blogger, beautyblog, bblogger

Zoals altijd is de verpakking van Catrice simpel, maar goed. De concealer zit in een doorzichtige, hard plastic huls met een zwarte schroefdop. De letters zijn in zwart erop gedrukt. Wanneer je de dop eraf draait komt er een schuin afgesneden sponsje tevoorschijn waarmee je het product kunt aanbrengen.

homeofdaisies.nl, catrice liquid camouflage high coverage concealer 01 porcellain, review, make-up, makeup, test, testen, tattoo, tatoe, tato, cover, concealer, vloeibaar, tattoo wegwerken, smeren, blog, blogger, make-up blogger, beautyblog, bblogger

De concealer is wel minder ‘bleek’ dan ik in eerste instantie had gedacht (of gehoopt). De ondertoon is redelijk roze. Dan de grote test. Ik kan natuurlijk het product gewoon op mijn wallen testen, maar als een verpakking belooft tattoo’s te camoufleren, nou, dan wil ik dat natuurlijk wel eens zien! Catrice is wel zo slim geweest om op de verpakking te zetten dat je soms meerdere lagen moet aanbrengen. Je probeert je toch niet in te dekken zeker?

homeofdaisies.nl, catrice liquid camouflage high coverage concealer 01 porcellain, review, make-up, makeup, test, testen, tattoo, tatoe, tato, cover, concealer, vloeibaar, tattoo wegwerken, smeren, blog, blogger, make-up blogger, beautyblog, bblogger

Mijn polstattoo

homeofdaisies.nl, catrice liquid camouflage high coverage concealer 01 porcellain, review, make-up, makeup, test, testen, tattoo, tatoe, tato, cover, concealer, vloeibaar, tattoo wegwerken, smeren, blog, blogger, make-up blogger, beautyblog, bblogger

Met één laagje Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

homeofdaisies.nl, catrice liquid camouflage high coverage concealer 01 porcellain, review, make-up, makeup, test, testen, tattoo, tatoe, tato, cover, concealer, vloeibaar, tattoo wegwerken, smeren, blog, blogger, make-up blogger, beautyblog, bblogger

Met drie lagen Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Zoals je ziet, is de tattoo zeker niet verdwenen. Gelukkig maar, want dat hoeft voor mij ook helemaal niet. Maar hij is zeker een stukje minder zichtbaar geworden. Uiteindelijk gaat het erom wat hij op mijn gezicht doet, en dan met name onder mijn ogen. Doeiiii wallen!

homeofdaisies.nl, catrice liquid camouflage high coverage concealer 01 porcellain, review, make-up, makeup, test, testen, tattoo, tatoe, tato, cover, concealer, vloeibaar, tattoo wegwerken, smeren, blog, blogger, make-up blogger, beautyblog, bblogger

homeofdaisies.nl, catrice liquid camouflage high coverage concealer 01 porcellain, review, make-up, makeup, test, testen, tattoo, tatoe, tato, cover, concealer, vloeibaar, tattoo wegwerken, smeren, blog, blogger, make-up blogger, beautyblog, bblogger

homeofdaisies.nl, catrice liquid camouflage high coverage concealer 01 porcellain, review, make-up, makeup, test, testen, tattoo, tatoe, tato, cover, concealer, vloeibaar, tattoo wegwerken, smeren, blog, blogger, make-up blogger, beautyblog, bblogger

Zoals je ziet, de Catrice Catrice Liquid Camouflage Concealer licht de huid onder mijn ogen zeker op en ook de donkere kringen zijn een stuk minder zichtbaar. Wat ik een groot bijkomend voordeel vind, is dat de concealer waterproof is. Hij blijft dus de hele dag netjes zitten, óók als je hem niet afpoederd! Ik test deze concealer inmiddels bijna een week en ik kan je vertellen dat hij niet tussen je fijne lijntjes gaat zitten (yay!) en pas aan het eind van de dag wat slijtage begint te tonen. Zeker goed voor een houdbaarheid van een werkdag. En mocht je nu ’s avonds nog de deur uit gaan, breng je hem met een kleine touch-up weer helemaal op sterkte.

Al met al ben ik zeker niet ontevreden over deze concealer. Vandaag had ik een uitermate vermoeide blik, en ik kan je melden dat ik de afgelopen dagen zelfs heb gehad dat ik vond dat je mijn donkere kring (mede mogelijk gemaakt door mijn bone structure waardoor de schaduw altijd precies dáár valt) bijna niet meer zag! Yes, ik denk zelfs dat dit mijn nieuwe favo is. Sorry NYX!

De Catrice Catrice Liquid Camouflage Concealer 010 Porcellain (en nog wat andere kleuren) is te koop bij o.a. Kruidvat voor €3,49

Kende jij de Catrice Catrice Liquid Camouflage Concealer al? Welke kleur werkt voor jou het best? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marushi schreef:

  Ik heb deze ook geprobeerd, maar ik ben er niet echt heel enthousiast over. Hij is niet slecht, maar Ik blijf lekker bij mijn favoriet ^^

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Gelukkig is dit mijn persoonlijke ervaring en heeft ieder zo zijn eigen mening. Wat de een fijn vind hoeft een ander niet ook zo te vinden

   Like

 2. Vanessa schreef:

  Ik gebruik deze concealer ook voor de donkere kringen onder mijn ogen en ik vind hem heel fijn voor die prijs.

  Liked by 1 persoon

 3. ALL ABOUT BEAUTY schreef:

  Ik vind hem echt top! Ooit een keer gekocht omdat ik een concealer nodig had en dit de enige was die er leuk uit zag, en nooit meet afgestapt!

  Liked by 1 persoon

  1. Homeofdaisies schreef:

   Ik gebruik sindsdien ook niks anders meer! Al bijna 1.5 jaar dus 😍

   Like

   1. ALL ABOUT BEAUTY schreef:

    Haha oeps, ik zie nu pas de datum bij je blog. Krijg je als je een uur zit rond te neuzen op WordPress!

    Liked by 1 persoon

   2. Homeofdaisies schreef:

    Geeft niks, lekker toch 😁 Leuk dat je me volgt, misschien nog wel meer dezelfde product likes😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s