PINS | How to style

image-2016-11-01

Onlangs shopte ik een berg toffe pins bij Stradivarius. Daarna was het tijd om te kijken hoe ik deze het best kan combineren en toepassen in mijn kledingstijl. In het artikel van vandaag laat ik je aan de hand van voorbeelden mogelijkheden zien zodat jij er ook mee aan de slag kunt. Let op: het is verslavend!

De blouse is hét perfecte kledingstuk om je pins mee te showen. Zorg wel dat je ze een beetje bij elkaar houd óf juist ver uit elkaar. Anders kan het rommelig worden. Ik koos ervoor om ze te groeperen boven de borstzak en eentje op de kraag.

image-2016-11-01-1

Veiligheidsspelden zijn super handig om je sjaal mee vast te zetten én het ziet er leuk uit. Tegenwoordig kun je mega spelden kopen om je mega sjaal mee te pinnen. Voeg wat extra pins toe om de effen stof op te fleuren. Een hele stoere look voor dit najaar.

image-2016-11-01-3

Ja, je kunt zelfs je sneakers pimpen met pins! Let wel goed op waar je ze steekt, je wilt er namelijk geen last van hebben wanneer je de schoenen draagt. In de lip is daarom ideaal. Zo kun je je boring shoes een extra kick geven én je kunt afwisselen.

image-2016-11-01-2

Wat dacht je van een (oude) jas? De koperkleurige pins zijn de perfecte combinatie met de knopen die de jas heeft en het geeft het net een extra boost. En handig voor mij – ik ben namelijk een paar knopen kwijt – dus nu blijft alles weer netjes op zijn plaats én het ziet er super tof uit. Twee vliegen…!

Tips
Alle tips op een rij:
– zorg ervoor dat je de pins op een effen ondergrond plaatst
– plaats de pins in een groep óf ver uit elkaar. Zo voorkom je dat het rommelig oogt
– let met plaatsen ook op of je er geen last van hebt tijdens het dragen, zoals bij de schoenen
– je kunt werkelijk in alle stoffen en materialen prikken
– wees creatief en check voor je de deur uitgaat nog even de spiegel of het tof staat

Bang dat je gaatjes in je kleding krijgt? Dat snap ik, dat had ik ook. Maar zolang je het niet in (faux) leer prikt kun je de gaatjes eigenlijk altijd wegvegen wanneer je de pin verwijderd. Zo heb ik al pins gehad op meerdere plaatsen op mijn jeans blouse en draag ik ook wel eens géén pins. Niks van te zien! Wil je het echt zeker weten? Test het dan op een stukje die minder goed zichtbaar is óf kies ervoor om de pins alleen in de zomen van je kleding te steken.

Have fun! xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s