“IK VOEL ME ALS HANS & SHIFRA” | Weekvlog #35

Deze week ben ik herstellende van de rugpijn. Bij de fysio kom ik er eindelijk achter waar het probleem ligt. Verder zie je de after math van mijn Halloween Tutorial , hebben we de oppas en genieten we van het herfstweer! 

homeofdaisies.nl, weekvlog 35, vlog, vloggen, vlogger, youtub, youtuber, hans & shifra, bouwmarkt, praxis, verf, verfspullen, schilderen, muur, hal, gang, woning, homedeco, decorating, hersft, kleur, kleuren, wandelen, oppassen, kids, kinderen, halloween, tutorials, video, editten, week

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s