PJ’S, PAMPER & PERSONAL UPDATE #1 | VIDEO

Vandaag deel #1 van de nieuwe serie: PJ’s, PAMPER & PERSONAL UPDATE. Een ideale video om op je luie zondag te kijken in je pyjama, met een kopje thee. En misschien vind je het gezellig om met me mee te doen en jezelf te trakteren op een fijn maskertje. In de tussentijd vertel ik je wat er momenteel in mijn persoonlijke leventje omgaat. Lekker kletsen en genieten dus! 

homeofdaisies.nl, pj's, pamper, personal update,, peptalk, serie, video, vlog, youtube, youtuber, vlogger, huidverzorging, haarverzorging, masker, maskertjes, thee, gezellig, kletsen, lklets, kletsvideo, werk, werken, jobhunt, lekkerineenpotje, kruidvat originals crèmemasker, damaged hair mask,

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s