Schminkset voor Halloween heks van Kruidvat | Review + look

Bij Kruidvat shopte ik voor €2,99 een setje met schmink, tools én een heksenneus. Maar kun je de look maken zoals deze op de verpakking staat beschreven? Of heb je er nog andere zaken voor nodig? Ik test het uit, geef tips en vertel of je nog snel even naar de winkel moet rennen. 

homeofdaisies.nl, halloween, 2016, witch, heks, look, lotd, low budget, budgetproof, schmink, makeup, tutorial, fotd, lotd, motd, heksen, the wizz, wicked, elphaba, trick or treat, review, look, kruidvat

Zoals hierboven beschreven, zag ik dit setje liggen bij de Kruidvat en dacht: “dat moet ik proberen!” En is het niks, tsja, dan heb ik in elk geval een video, hilarische foto’s én een neus die ik in onze verkleedkist kan doen (ja ik ben 28, heb geen kids maar heb wél een verkleedkist. Nou en!)

Het setje bevat de volgende items:

homeofdaisies.nl, halloween, 2016, witch, heks, look, lotd, low budget, budgetproof, schmink, makeup, tutorial, fotd, lotd, motd, heksen, the wizz, wicked, elphaba, trick or treat, review, look, kruidvat

Dus hier gaan we…

Als je de video niet kunt zien.

De basis zit in elk geval prima:

homeofdaisies.nl, halloween, 2016, witch, heks, look, lotd, low budget, budgetproof, schmink, makeup, tutorial, fotd, lotd, motd, heksen, the wizz, wicked, elphaba, trick or treat, review, look, kruidvat

De ogen heb ik met een middenbruin (de kleuren die je gebruikt komen donkerder over door de groene ondergrond) wat donkerder gemaakt. Met een wing en een lik mascara krijg je een open blik.

homeofdaisies.nl, halloween, 2016, witch, heks, look, lotd, low budget, budgetproof, schmink, makeup, tutorial, fotd, lotd, motd, heksen, the wizz, wicked, elphaba, trick or treat, review, look, kruidvat

Zoals je ziet, het was geen makkie om met de producten en bijgeleverde tools te werken. Ook met mijn eigen make-up verdient het misschien niet de schoonheidsprijs (maar welke groene heks krijgt die award wel?) Ik vond het in elk geval super leuk om te proberen. En het gaat uiteindelijk om de lol die je hebt tijdens het schminken en het langs de deuren gaan. Oh, en ik vind het jammer dat de basis schmink beschadigd als je de neus opzet doordat het elastiek erlangs gaat.

homeofdaisies.nl, halloween, 2016, witch, heks, look, lotd, low budget, budgetproof, schmink, makeup, tutorial, fotd, lotd, motd, heksen, the wizz, wicked, elphaba, trick or treat, review, look, kruidvat

Overigens staat er op de verpakking “makkelijk af te wassen met water en zeep” maar ik moet zeggen dat ik na wassen met een washand, 3 watjes met reinigingsolie, 2 watjes toner nog steeds een groene waas had. Vooral rond mijn ogen (oogleden. Crisis!) was het erg lastig om het goed te verwijderen. En deze groen is zo’n fijne die je ook door je concealer heen blijft zien haha dus ik heb nog de hele dag een beetje zeeziek geoogd. Dus let daar wel op als je het gaat gebruiken, het is lastig te verwijderen.

homeofdaisies.nl, halloween, 2016, witch, heks, look, lotd, low budget, budgetproof, schmink, makeup, tutorial, fotd, lotd, motd, heksen, the wizz, wicked, elphaba, trick or treat, review, look, kruidvat

Helaas wordt er in onze wijk niks georganiseerd, maar we gaan wel volgende week langs de deuren met de neefjes want daar wordt het een weekje later gevierd. Ik ben onwijs benieuwd en ga nog even broeden op welke look ik dan ga maken. Ga jij Halloween vieren? En als wat ga jij verkleed? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s