Kiko Milano Super Colour Eyeliner | Review

Dat ik voor Barcelona was vergeten mijn eyeliner mee te nemen kwam wel goed uit. Zeker toen ik op dag 1 al in de Kiko Milano winkel stond. Goede smoes om een nieuwe te kopen. Mijn oog viel op deze donkerpaarse variant met glitter. Vandaag review ik deze eye catcher. 

homeofdaisies.nl kiko milano super colour eyeliner 110 review shoppen winkelen maekeup make-up ogen eyes liner lijn wing winged paars glitters purple

Oh wat stonden er veel kleurtjes in het schap. Maar deze bleef mijn oog trekken. Na het swatchen van de testers was ik er snel uit: de paarsblauwe variant ging met mij mee naar huis! Het was nog even zoeken in de kasten, want mijn juist gekozen kleurnummer stond niet in het display. Opgelucht dat ze er nog één hadden ging ik naar de kassa.

Fijn dat ik hem direct de volgende dag al kon testen. De eyeliner komt in een zwart doosje, maar deze bewaar ik nooit want vind het onduidelijk welk product je hebt want alle doosjes zien er vrijwel hetzelfde uit. De huls van de eyeliner is lang en slank in ongeveer de kleur van het product. Alhoewel het product echt wel donkerder paars is dan je zou vermoeden.

homeofdaisies.nl kiko milano super colour eyeliner 110 review shoppen winkelen maekeup make-up ogen eyes liner lijn wing winged paars glitters purple

De kwast is lang en dun en dat vind ik normaal een nadeel. Ik houd meer van een harde, stevige kwast. Meer een soort stift. Bij andere merken heb ik namelijk vaak gehad dat de haartjes niet allemaal mooi terug in de huls gingen zodat ze scheef gingen staan en je nooit meer een mooie lijn kan trekken zonder te smudgen. Gelukkig is dat bij deze variant van Kiko Milano niet het geval.

homeofdaisies.nl kiko milano super colour eyeliner 110 review shoppen winkelen maekeup make-up ogen eyes liner lijn wing winged paars glitters purple

De eyeliner brengt fijn in een beweging aan. Je kunt er heel dun mee werken als je wilt, maar je kunt de wind natuurlijk zo dik maken als je wilt. De kleurintensiteit is goed, al merk ik wel dat hij na verloop van het aanbrengen iets minder glitters aanbrengt. Gelukkig is dat makkelijk opgelost door de kwast opnieuw in het flesje te dopen.

homeofdaisies.nl kiko milano super colour eyeliner 110 review shoppen winkelen maekeup make-up ogen eyes liner lijn wing winged paars glitters purple

Zoals je ziet is het niet super opvallend dat je paars draagt of glitters. Enkel als je je gezicht in het licht draait zie je af en toe een fonkeling of de paarse gloed. Dat vind ik persoonlijk erg fijn, want daardoor is het zeer draagbaar voor alledag.

homeofdaisies.nl kiko milano super colour eyeliner 110 review shoppen winkelen maekeup make-up ogen eyes liner lijn wing winged paars glitters purple

Al met al ben ik super blij met deze aankoop en zal hem jou ook zeker aanraden. De prijs is ook top, alhoewel er op de bon alleen een totaalprijs stond (ik kocht ook nog een oogschaduw) dus ik weet dat het rond de 5 euro was.

Ben jij bekend met de eyeliners van Kiko Milano? Zou je deze ook voor alledag durven dragen? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s