5x waarom je met je bestie op vakantie moet | Travel

Onlangs zaten mijn beste vriendin en ik foto’s terug te kijken van onze eerste zomervakantie samen. Wat een mooie herinneringen. We waren op dat moment begin 20, beide vrijgezel en konden doen en laten wat we wilden. Ja echt een topvakantie  (die we het jaar erna nog eens over deden!) En as we speak zijn we samen in Barcelona. Daarom deel ik vandaag 5 redenen om met je bestie op vakantie te gaan.

homeofdaisies.nl waarom op vakantie met je bestie vriendin reizen travel travelbug wander wander wanderlust tips barcelona

1. Making memories. Samen herinneringen maken voor later is belangrijk om de vriendschap in stand te houden. Je hebt op zo’n moment ontzettend veel lol samen en beleeft allemaal leuke dingen. Je maakt uiteraard samen toffe foto’s en dat bij elkaar maakt voor een verzameling mooie herinneringen om nog jaren op terug te kijken. Vaak onthoud je dit veel beter en langer dan al die avondjes op de bank waar we weinig bijzonders gebeurde.

homeofdaisies.nl waarom op vakantie met je bestie vriendin reizen travel travelbug wander wander wanderlust tips barcelona

2. Quality time. Het is belangrijk om voldoende tijd aan je vriendschap te besteden. In ons drukke leven bestaat dat soms enkel uit wat whaysappjes over en weer of taggen in grappige Facebook posts. Maar wanneer heb je voor het laatst een écht goed gesprek gehad of 1 op 1 nieuwe herinneringen gemaakt? Zeker als je net als ik een relatie hebt is het soms lastig om de juiste balans te vinden. Maar met er samen een paar dagen tussenuit gaan is je vriendschap zo op de rit.

3. Topfotograaf. Hoewel Jochem er steeds beter in wordt, is mijn bestie een ware topfotograaf. Omdat wij dames er nu eenmaal beter op letten of deze houding of angle je niet te dik maakt of je benen er afgehakt worden. Dit worden allemaal zeer instagrammable pictures. Plus: zij zeurt niet als je wéér je telefoon uit je zak haalt om een kiekje te schieten.

homeofdaisies.nl waarom op vakantie met je bestie vriendin reizen travel travelbug wander wander wanderlust tips barcelona

4. Shoppen! Niets fijner dan een vette shopping spree met je vriendin. Die zucht tenminste niet als je alwéér naar de Zara wilt.

5. Voorpret. Oh wat was het gezellig om vooraf de vliegopties en hotelletjes te bekijken. Nadat we hadden geboekt moest dit natuurlijk gedeeld worden op social media. En daarna tag je elkaar als je ook maar IETS ziet over jullie bestemming. Ja, voorpret is al super leuk!

homeofdaisies.nl waarom op vakantie met je bestie vriendin reizen travel travelbug wander wander wanderlust tips barcelona

Het is nu een paar dagen voor onze trip naar Barca (als ik dit schrijf, want als je dit leest ben ik alweer op het vliegveld richting huis, boooe!) en ik heb er echt onwijs zin in. Lekker weg met mijn vriendinnetje, nieuwe herinneringen maken, shoppen, foto’s maken, de stad ontdekken en vooral gezellig samen zijn. Ben jij wel eens op vakantie geweest met je bestie? Hoe ging dat? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s