Trendy dark lips | Look + Tutorial

Dit najaar kun je niet om de donkere lip heen. Sterker nog, de zwarte en diepblauwe lipsticks vliegen de winkels uit. Nu gaan dat mij niet staan, dus maak ik vandaag een look met een hele donkere, paarsrode lipstick. Want hoe combineer je zo’n bald lip nu met de rest van je make-up? En hoe zorg je ervoor dat je het ook voor alledaags kunt dragen? Ik laat zien dat het simpel én sexy is.

homeofdaisies.nl dark lip look tutorial trend mode fashion trendy makeup make-up donker berry lippen lipstick

Begin met een goede basis. Ik gebruik een primer, breng foundation, poeder en concealer aan, gebruik uiteraard een eyeshadow base om die de hele dag mooi te laten zitten en fix mijn wenkbrauwen. Heb je lekkere volle, wilde wenkbrauwen? Laat die zeker zien! Dat staat namelijk mooi met die donkere lip.

Dan ga ik verder met de ogen. Ik gebruik een matte taupekleur en breng deze wat grof aan op mijn bewegend ooglid en in de archadeboog. Deze kun je nog iets zachter maken aan de bovenkant met een blending brush. Dezelfde kleur breng ik aan onder mijn onderste wimpers. Ook dit mag wel wat dikker, grover en niet helemaal strak.

homeofdaisies.nl dark lip look tutorial trend mode fashion trendy makeup make-up donker berry lippen lipstick

De ooglook maak je af met een vette mascara op de bovenste en onderste wimpers. Ik zou bij deze look nooit faux lashes aanbrengen, omdat dat wel te heftig is. Of je moet zeer natuurlijke gebruiken.

homeofdaisies.nl dark lip look tutorial trend mode fashion trendy makeup make-up donker berry lippen lipstick

Bij een donkere lipstick moet je er rekening mee houden dat deze altijd mooi strak moet blijven zitten. Als dit uitloopt zie je dat meteen. Kies er daarom voor om een goed potlood te gebruiken onder de lipstick. Ik heb er zelf geen in een dergelijke donkere kleur, maar ik heb wel een mauve kleur die qua warmte goed matcht met de lipstick.

homeofdaisies.nl dark lip look tutorial trend mode fashion trendy makeup make-up donker berry lippen lipstick

Als laatst breng ik de lipstick aan met veel precisie. Leg de wattenstaafjes maar vast klaar om de kleine uitschieters weg te werken!

homeofdaisies.nl dark lip look tutorial trend mode fashion trendy makeup make-up donker berry lippen lipstick

En dan is het het complete eindresultaat! Misschien niet per sé om naar kantoor te dragen (lol!) maar zeker tof voor een avondje uit of als je er gewoon van houdt je look iets gewaagder te maken dan gemiddeld. Ik draag mijn haar in een strakke staart om mijn gezicht beter te laten uitkomen.

homeofdaisies.nl dark lip look tutorial trend mode fashion trendy makeup make-up donker berry lippen lipstick

Wat vindt jij van de donkere lippen trend? Zou je zoiets zelf dragen? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s