Vakantie prep tips | VIDEO

Jaaaa ik ga bijna op vakantie en neem vandaag met jou wat tips door ter voorbereiding van je reisje! Want welke zaakjes moet je echt op orde hebt voordat je voor langere periode de deur achter je dicht trekt om de wereld te gaan verkennen?

homeofdaisies.nl vakantie prep tips & tricks vacation holiday video vlog reizen trip travel ravelbug wanderlust wanderer

Als je de video niet kunt zien.

PS. Ik heb geen idee waarom mijn camera de hele tijd onscherp wordt. Ik kan dat zelf niet zien wanneer ik in de lens kijk en als ik niet in de lens kijk ziet dat er voor jullie gek uit. Lekker ingewikkeld allemaal haha maar ik vind het zelf ook super vervelend dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Hopelijk is het bij de volgende video beter…

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Claudia schreef:

  Ik ben echt een neuroot, dus ik heb alles, maar dan ook alles gepland van te voren. Het was toen ook een ramp toen ik voor het eerst met Marco op vakantie ging en hij een uur voor we weg gingen erachter kwam dat hij zijn ID kaart kwijt was..

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Oh My dat is echt mijn worst nightmare! Ik heb van de week ook wel tig keer gevraagd of ie zeker weten lang genoeg houdbaar is z’n paspoort 🙈 maar goed, we zijn onderweg woohoooe!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s