Catrice Prêt-à-Volume mascara | Review

Eens in de zoveel tijd is het weer zover: dan is mijn mascara aan vervanging toe. Ik vind het altijd een hele uitdaging om op zoek te gaan naar een nog fijnere, betere, met goede volume, geen spinnenwebben en lang houdende krul. Nu stuitte ik op een nieuwe variant in de collectie van Catrice, de Prêt-à-Porter Smokey Mascara Waterproof. Een hele mond vol en ik ga kijken of het de belofte van 18 uur houdend waarmaakt.

homeofdaisies.nl catrice prêt-à-volume pret-a-volume smokey mascara waterproof review test testen kruidvat blog blogger beauty make-up makeup proberen uitproberen

De Catrice Prêt-à-Porter Smokey Mascara Waterproof zit in een prachtig diepblauwe verpakking met chique gouden letters en print opdruk. Waarom ik precies deze uit het schap haalde? Niet alleen om zijn mooie outlook natuurlijk, maar zeker om het feit dat hij waterproof is (ik vertrek bijna op zonvakantie waarbij waterproof voor mij een must is) én voor het smokey effect. Ik ben zeer benieuwd hoe deze mascara dit voor elkaar wil brengen, zonder te klonteren (wat hij op de achterkant belooft niet te doen!)

homeofdaisies.nl catrice prêt-à-volume pret-a-volume smokey mascara waterproof review test testen kruidvat blog blogger beauty make-up makeup proberen uitproberen

Het borsteltje komt in eerste instantie wat groot en vol haartjes over, wat in mijn optiek altijd een rode vlag is voor wat betreft de kans op spinnenpoten. Maar toch geef ik het een kans. Gelukkig maar, want ik kan je alvast verklappen dat deze mascara van Catrice me blij heeft verrast.

homeofdaisies.nl catrice prêt-à-volume pret-a-volume smokey mascara waterproof review test testen kruidvat blog blogger beauty make-up makeup proberen uitproberen

8.00 uur Vanmorgen vroeg opgestaan, want nog een hoop items op mijn to do list. Ik moet nog cadeautjes shoppen in de stad, dus doe al vroeg mijn make-up. Zo ziet mijn look eruit zonder mascara.

homeofdaisies.nl catrice prêt-à-volume pret-a-volume smokey mascara waterproof review test testen kruidvat blog blogger beauty make-up makeup proberen uitproberen

Het eerste laagje breng ik behendig aan. Ja, het werkt heel fijn! Ik verbaas me over hoe dun het aanbrengt en hoe goed het mijn wimpers separeert.

homeofdaisies.nl catrice prêt-à-volume pret-a-volume smokey mascara waterproof review test testen kruidvat blog blogger beauty make-up makeup proberen uitproberen

Toch ga ik nog voor een tweede laagje om het volume te accentueren en voor de hele dag vast te zetten. Oh en de zon breekt ook door, hallo jij daar!

homeofdaisies.nl catrice prêt-à-volume pret-a-volume smokey mascara waterproof review test testen kruidvat blog blogger beauty make-up makeup proberen uitproberen

14.10 uur Iets dreigt volledig in de soep te lopen en door alle stress barst ik even flink in tranen uit. Het resultaat in de spiegel? Rode ogen, maar geen zwarte mascarastrepen. Phew!

16.17 uur Ik kijk een programma over taarten en heb nu spontaan zin in ook zo’n zoete hap. We besluiten naar de stad te fietsen en in het nazomer zonnetje te genieten. Heerlijk die warme stralen op mijn gezicht.

19.48 uur Nog even gauw een doekje over de tafel halen en de wc schoonmaken voor er wat vrienden komen borrelen. Ik check in de hal nog even mijn look. Zit nog perfect!

1.42 uur Een super gezellige avond gehad, maar nu is het toch echt bedtijd. Met speciale reiniging voor waterproof make-up haal ik mijn ooglook eraf. En ik moet zeggen, de volume is de hele dag super blijven zitten.

homeofdaisies.nl catrice prêt-à-volume pret-a-volume smokey mascara waterproof review test testen kruidvat blog blogger beauty make-up makeup proberen uitproberen

Zoals je ziet is de Catrice Prêt-à-Porter Smokey Mascara Waterproof de hele dag zonder problemen blijven zitten. Hij heeft zelfs mijn kleine melt-down overleefd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over de houdbaarheid, volume, en separatie. Dit is een blijvertje hoor!

Catrice Prêt-à-Porter Smokey Mascara Waterproof is te koop voor €4,59 (12ml) en onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Was jij al bekend met deze nieuwe mascara uit de collectie van Catrice? Wat vind jij van het resultaat? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Mariska schreef:

    De houdbaarheid is wel heel netjes! Heeft ook een mooi effect 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s