Go Pro Accessoires via Ali Express | Gadgets

Al een tijdje wilde ik wat extra accessoires aanschaffen voor mijn Action Cam (zeg maar een Go Pro, alleen dan een budget variant. Zie ook: Review Activeon Action Cam CX) En nu onze vakantie eindelijk in het vooruitzicht is deed ik wat onderzoek naar leuke en betaalbare items om uit te breiden. Alleen bleek dat nogal snel in de papieren te lopen. En dat wil ik niet, want het is een camera die ik slechts een paar keer per jaar gebruik, zoals bij het zwemmen, snorkelen of wanneer er extreme sports gedaan worden. Dus kwam ik al snel uit bij Ali Express… Vandaag mijn bevindingen!

homeofdaisies.nl ali express go pro gear accessoires accessoiries budget proof budgetproof china verzenden spannend eerste keer kopen shoppen shopping vakantie activeon action cam CX

Allereerst: wat een hoop keus bij Ali Express! De prijzen lopen behoorlijk uiteen en ook de inhoud van de accessoire pakketjes verschilt. Het was dus even goed uitzoeken welke items ik sowieso graag wilde hebben, wat nice to have was en wat ik er uiteindelijk voor wilde betalen. Op hoop van zegen koos ik een setje uit, betaalde ik met IDeal (handig!) en daarna was het afwachten…

homeofdaisies.nl ali express go pro gear accessoires accessoiries budget proof budgetproof china verzenden spannend eerste keer kopen shoppen shopping vakantie activeon action cam CX

Want een bestelling bij Ali Express is net even iets anders dan bij onze vrienden van Bol. Nee, je hebt niet binnen 1 of aantal dagen je bestelling in huis. Bij mij duurde het ongeveer drie weken voor ik een briefje in de bus vond met de mededeling dat ik mijn pakketje bij het postkantoor kon ophalen. Schijnt tegenwoordig steeds vaker te gebeuren dat post uit China niet thuis wordt bezorgd maar direct bij het ophaalpunt. Vraag me niet waarom, daar konden ze bij de Bruna (mijn ophaalpunt) ook niks zinnigs over zeggen. Hoor mensen om me heen die via Ali Express wel gewoon thuisbezorgd krijgen dus ik vrees dat het iets randoms is.

homeofdaisies.nl ali express go pro gear accessoires accessoiries budget proof budgetproof china verzenden spannend eerste keer kopen shoppen shopping vakantie activeon action cam CX

Anyhow, ik had m’n pakketje binnen en dus was het tijd om die open te maken. Alles zat goed verpakt in een bubbelplastic envelop. Ook alle items waren nog eens los ingepakt. No way dat dat onderweg stuk kon gaan! Het leek wel kerst zoveel spulletjes dat ik kon uitpakken.

Nou, zie de buit in de bovenste foto. Wat er precies inzit:
1x chest strap (lichaamsriem, verstelbaar)
1x head strap (hoofdriem, verstelbaar)
1x mounting systeem voor de fiets
1x monopod (= selfiestick)
1x floaty dobber met riem en schroef (dan blijft je camera drijven als je hem per ongeluk loslaat)
1x suction beker om het op bijvoorbeeld je (auto)ruit vast te maken
1x polsband

homeofdaisies.nl ali express go pro gear accessoires accessoiries budget proof budgetproof china verzenden spannend eerste keer kopen shoppen shopping vakantie activeon action cam CX

De kwaliteit van de producten lijkt prima in orde. Ik heb ze uiteraard nog niet geprobeerd, maar het ziet er sterk uit. De diverse items hebben allen hun eigen manier van vastmaken. De selfiestick bijvoorbeeld kun je direct op de camera schroeven (universele schroef) maar de head- of bodystraps is allemaal gemaakt om met de onderwaterbehuizing te bevestigen.

homeofdaisies.nl ali express go pro gear accessoires accessoiries budget proof budgetproof china verzenden spannend eerste keer kopen shoppen shopping vakantie activeon action cam CX

Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop bij Ali Express en ik kan niet wachten om komende weken de accessoires voor mijn Action Cam uit te proberen! Hoeveel geld ik heb bespaard? Nou, in Nederland ben je al gauw 50-60 euro kwijt voor zo’n setje. Ik heb in Azië dus slechts €12,42 betaald! Inclusief verzenden. Was dat geldverschil toch wel die paar weken wachten waard 😉 (en nu heb ik meteen zin om meer te shoppen daar hihi!)

homeofdaisies.nl ali express go pro gear accessoires accessoiries budget proof budgetproof china verzenden spannend eerste keer kopen shoppen shopping vakantie activeon action cam CX

Heb jij wel eens iets bij Ali Express besteld? Wat vind jij van de kwaliteit? En zou je liever meer of minder geld uitgeven voor camera accessoires? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Pinky Creativity schreef:

    Zelf kocht ik ook al spulletjes op AliExpress maar kleinere dingen zoals knutselmateriaal. En daar was ik best tevreden over. Voor dat geld kan je idd al wat langer wachten 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s