Tattoo stories | Personal video

Op mijn blog heb ik al eens eerder iets geschreven over mijn tattoo’s (en ze laten zien natuurlijk) maar op YouTube had ik dat nog niet gedaan. Dus vandaag een persoonlijke video waarin ik vertel over mijn zes ‘plakplaatjes’, de plek waar ze zitten en het bijbehorende verhaal waarom ik voor dat ontwerp heb gekozen.

homeofdaisies.nl tattoo stories verhalen tattoe tattoos persoonlijk video vlog youtube youtuber ink girlswithink

Als je de video niet kunt zien.

Stel zeker hieronder je vraag mocht je die hebben. Daarnaast wil ik je adviseren – als je zelf nadenkt over een tattoo – jezelf goed te laten informeren bij een betrouwbare shop. Vraag bij mensen in je omgeving na welke shop zij heel fijn vonden en kijk zelf ook even naar wat je van hun tattoo vind (is ie strak gezet?). Prijzen maar zeker ook kwaliteit kunnen zeer uiteenlopen dus laat je echt goed informeren voor je spijt krijgt van je keuze.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Caro's Beautyworld schreef:

    Leuke video!! x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s