Catrice Matt 6hr Lip Artist | Review

Omdat ook mijn lip-stash een rupsje nooit-genoeg is, was het tijd om deze aan te vullen. Bij Kruidvat stuitte ik op een nieuwe lijn chubby sticks van Catrice: Matt 6hr Lip Artist. Deze is verkrijgbaar in 7 kleuren en na wat swatchen op de hand koos ik voor de kleur 010 Bare Nude’s Soul. Vandaag review ik deze en vertel ik je of je ook naar de winkel moet rennen.

homeofdaisies.nl cagtrice matt 6hr lip artist 010 Bare nude's soul review makeup beautyblogger bblogger kruidvat test testen shop shoppen winkelen smugde lipstick lipproduct mat mats

Je weet dat ik houd van matte lipproducten, want yaaay die blijven veel langer zitten! Deze Catrice Matt Lip Artist belooft 6 uur op zijn plek te blijven, ik ben benieuwd. De huls is mat zwart en het draaimechanisme om de stick verder uit zijn huls te draaien heeft ongeveer dezelfde kleur als het lipproduct. Handig, want zo kun je in je stash snel de keuze maken zonder dat je alle dopjes moet checken op naam en kleurnummer.

De letters op de verpakking zijn wel glanzend (ziet er leuk uit, onhandig voor de foto!). Op de achterkant staat de tekst “Matt lipstick that coats lips in intensive colour for up to 6 hours. For velvety-soft lip feel” 6 uur lipstick zonder een droog gevoel, ik moet dat nog zien…

homeofdaisies.nl cagtrice matt 6hr lip artist 010 Bare nude's soul review makeup beautyblogger bblogger kruidvat test testen shop shoppen winkelen smugde lipstick lipproduct mat mats

Als je de dop eraf haalt, komt er een mooie puntige stick tevoorschijn. Net dik genoeg om niet 10x over je lippen te moeten gaan om alles te bereiken, dun genoeg om ook de smalle hoekjes te bereiken. Handig!

homeofdaisies.nl cagtrice matt 6hr lip artist 010 Bare nude's soul review makeup beautyblogger bblogger kruidvat test testen shop shoppen winkelen smugde lipstick lipproduct mat mats

Wanneer ik Catrice Matt Lip Artist 010 Bare Nude’s Soul op mijn hand swatch, voel ik inderdaad dat fluweelzachte wat op de verpakking wordt beschreven. De kleurintensiteit is goed (en zo mooi, met een beetje berrykleurige ondertoon!), hij zit er in 1x goed op. De kop werkt erg precies en het product loopt niet uit. Vaak heb ik bij matte lipsticks dat het direct droog intrekt, maar dat is hierbij niet. Het product trekt langzaam in en behoud lang dat zachte, romige gevoel. Maar dat heeft ook direct zijn nadeel want doordat niet snel droogt is de kans op smudgen groot. Als je nog even snel wat wilt drinken voor je de deur uitgaat zit de helft van je lipstick gewoon op het glas. Balen! Zo kom je natuurlijk nooit aan je 6 hour stay…

homeofdaisies.nl cagtrice matt 6hr lip artist 010 Bare nude's soul review makeup beautyblogger bblogger kruidvat test testen shop shoppen winkelen smugde lipstick lipproduct mat mats

Zoals bij iedere matte lipstick, zie je wel de lijntjes en groeven in je lippen goed dus als je last hebt van velletjes zou ik deze stick niet aanbevelen. Ik neem het op de koop toe, want yay voor matte lipsticks. Een ander nadeel: de dop zit er niet super stevig op. Gevolg: ik had de eerste keer mijn lipstick mee op pad in mijn tas, wilde hem later op de middag gebruiken en wat denk je… dop eraf, dikke vlek in mijn voering én het puntje van mijn lipstick afgebroken. Thank gosh had ik al foto’s gemaakt, maar man wat baalde ik daarvan!

Conclusie: ik ben niet dolenthousiast, maar ook niet helemaal ontevreden. De  Catrice Matt Lip Artist 010 Bare Nude’s Soul zal misschien qua houdbaarheid niet op #1 staan, qua kleur is hij wel echt geweldig. Hij is niet geschikt om mee uit eten te gaan, maar voor een drankje in de stad (mits je hem ruim vooraf aanbrengt) zeker te doen.

homeofdaisies.nl cagtrice matt 6hr lip artist 010 Bare nude's soul review makeup beautyblogger bblogger kruidvat test testen shop shoppen winkelen smugde lipstick lipproduct mat mats

Catrice Matt Lip Artist 010 Bare Nude’s Soul is te koop bij onder andere Kruidvat en kost €4,99 voor 3 gram.

Was jij al bekend met de Matt 6hr Lip Artist lijn van Catrice? Wat vind jij van de houdbaarheid? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. memyselfandcocktails schreef:

    Ik ken hem zelf nog niet, maar ziet er een mooie lipstick uit! Ik ben ook gek op matte lipsticks! 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. casanaa schreef:

    Superfijn!! Ik heb hem nu ook op. Blijft goed zitten

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s