#Vrijmiboursin event | Bloglife

Een tijdje geleden las ik een oproepje bij 2wmn over de mogelijkheid om bloginsider te worden voor Boursin. Dit leek me onwijs leuk en ik gaf me op. Niet veel later kreeg ik bericht dat ik was ingeloot en mocht ik met de producten die ze opstuurden aan de slag om vrijdagmiddagborrel te organiseren en lekkere hapjes te bereiden. Na de opdrachten te hebben gedeeld op social media, kreeg ik  als klap op de vuurpijl de uitnodiging om aanwezig te zijn bij het #Vrijmiboursin event in Flavours Amsterdam. Vandaag voor jullie een verslag van mijn allereerste bloggers event!

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

Zoals het een echte vrijdagmiddagborrel betaamd, begon het om 17.30 uur. We werden ontvangen op een hele leuke locatie bij de Westergasfabriek. Echt een mooie zaak, met jaloersmakende open keuken en overal heerlijke potjes en bosjes gedroogde kruiden. En dan heb ik het nog niet eens gehad over alle hapjes waarbij je je vingers kon aflikken.

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

Wat dacht je bijvoorbeeld van cupcakes met een Boursin topping? Of soesjesdeeg met Boursin vulling en kaas uit de oven? Heerlijke spicy dip voor je raw veggies? En mijn persoonlijke favoriet: tempura aubergine / oesterzwam / broccoli / sperzieboon met een heerlijke soyasaus (zie foto hieronder).

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

Na kennis te hebben gemaakt met de bloggers die het hoste (Willemijn en Martine van 2wmn, Pauline en Annika van Uit Pauline’s Keuken en Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet) konden we doorlopen voor een groot glas gin tonic. Nu heb ik dat al eens geprobeerd en toen was het alles behalve mijn favo drankje. Maar wellicht dat dat kwam door de peperbolletjes die erin zaten, want deze versie met zeekraal en schil van grapefruit gingen er lekker in *wink wink*

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

Na wat hapjes te hebben geproefd en andere bloginsiders te hebben ontmoet, was het tijd voor een mini workshop food fotografie van Pauline. Ze gaf ons tips hoe je de beste  Instagram foto’s kunt maken, wat je moet doen met belichting en welke programma’s je kunt gebruiken om je foto’s te bewerken. Van Annika kregen we nog wat toffe stylingstips. Hierna mochten we dit direct in de praktijk gaan brengen, want als je een foto poste met de hashtag #vrijmiboursin maakte je kans op het laatste boek van Uit Pauline’s Keuken.

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

Ik heb hierna onder andere gesproken met de Brand Manager van Bell, de overkoepelende organisatie van Boursin, Willemijn van 2wmn, Pauline van Uit Pauline’s Keuken en Linda van Comeoffthecouch. En daarin ben ik best trots op mezelf, want ik ben normaliter niet zo’n ster in dat hele netwerken tijdens borrels. Ik weet namelijk nooit zo goed hoe ik een gesprek moet beginnen, maar dit keer leek het me goed af te gaan. Misschien waren het die gin tonics 😉

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

Tegen het eind reikte alle bloggers een prijs uit onder ‘hun’ bloginsiders en ging natuurlijk nog de Instagram-prijs eruit. Helaas heb ik niet gewonnen, maar het was onwijs leuk om dit een keer mee te maken. (En met Pauline op de foto te gaan!)

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

Wel kreeg iedereen een leuke goodie bag mee naar huis en alleen al voor de tas zou je het doen: een canvas met de opdruk Fri-yay! Dit zat erin: een prachtige olijfhouten plank, een pot olijven, gedroogde worst, toastjes, een afbak stokbrood en natuurlijk een heerlijk doosje Boursin. Iedereen mocht een +1 meenemen, dus Jochem was erbij en die kreeg óók een goodie bag. Hoe leuk is dat?! Hiermee kan ik wel weer heerlijke dingen bedenken voor mijn foodblog Daisieskitchen,com (en dat plankje is zéér fotogeniek!)

homeofdaisies.nl vrijmibourin borrel boursin blog insiders event amsterdam flavours westergasfabriek westerpark hapjes drankjes gin tonic blogger bloggers bloglife food foodie foodblogger foodblog evenement vrijdagmiddag 2wmn willemijn martine uit pauline's keuken wateenstudentjesavondseet zeekraal soejsjes cupcake

Langs deze weg wil ik de organisatie bedanken voor de uitnodiging, de heerlijke hapjes, drankjes en gezelligheid. Ik vond het echt super geslaagd! En wie weet tot een volgende Blog Insiders borrel 😉 In de vlog van komende woensdag zie je ook bewegende beelden van het event (en de treinreis from hell, maar dat ben ik inmiddels wel weer vergeten haha!) xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ikhouvanbeautynl schreef:

  Wat een leuke dag! En heerlijk die cocktails met lekkere hapjes!

  Liked by 1 persoon

 2. Chantal schreef:

  Toffff chick!! Cupcakesss 😍😍
  En die tas -> ❤️

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s