SYOSS CERAMIDE COMPLEX CONDITIONER | REVIEW

Het is mijn missie om mijn lange lokken zacht en glanzend te houden en de kapper zo lang mogelijk uit te stellen, dus een goede conditioner is een must in mijn badkamer. Al sinds de introductie van het merk Syoss ben ik fan. Nu ontdekte ik Syoss Ceramide Complex anti-haarbreuk conditioner met Ceramide en Keratine in de winkel en moest ik die natuurlijk testen.

homeofdaisies.nl syoss ceramide complex anti haarbreuk keratine doorkambaar breekbaar haar haren hair hairs kapsel zacht glad glanzend kammen borstelen review kapper kappersmerk budget tip

Een van de fijne dingen aan Syoss vind ik het formaat van de fles. Met 500ml sta ik tenminste niet om de week met lege handen. Nee, je doet er echt lang mee. Daarnaast zijn alle producten van Syoss gemaakt met professionele kapper en ik vind dat je dat echt merkt, ook bij deze Ceramide Complex variant.

Dit is wat de verpakking belooft.

homeofdaisies.nl syoss ceramide complex anti haarbreuk keratine doorkambaar breekbaar haar haren hair hairs kapsel zacht glad glanzend kammen borstelen review kapper kappersmerk budget tip

Ook al staat Alcohol op de tweede plaats – waarvan je daarom zou verwachten dat het je haar uitdroogt – merk ik daar dus helemaal niets van. De Ceramide en Keratine – waar het product zijn naam van heeft – staan helemaal niet zo hoog op de ingrediëntenlijst.

homeofdaisies.nl syoss ceramide complex anti haarbreuk keratine doorkambaar breekbaar haar haren hair hairs kapsel zacht glad glanzend kammen borstelen review kapper kappersmerk budget tip

Nu is mijn haar momenteel niet onwijs breekbaar, maar met de zomerzon heeft het toch wat extra verzorging nodig om niet uit te drogen. Daarnaast wil het nog wel eens pluizerig en klitterig aanvoelen. Niet fijn natuurlijk, dus het zou fijn zijn als hier verandering in komt. De rijke formule van de Syoss Ceramide Complex anti-haarbreuk conditioner belooft in elk geval veel goeds. Wanneer je de conditioner in je hand knijpt, voel je gewoon al dat het een hele dikke formule is die goed door je haar verdeeld kan worden.

homeofdaisies.nl syoss ceramide complex anti haarbreuk keratine doorkambaar breekbaar haar haren hair hairs kapsel zacht glad glanzend kammen borstelen review kapper kappersmerk budget tip

De geur van het product is heerlijk, maar zeker niet overheersend.

homeofdaisies.nl syoss ceramide complex anti haarbreuk keratine doorkambaar breekbaar haar haren hair hairs kapsel zacht glad glanzend kammen borstelen review kapper kappersmerk budget tip

Over de werking van het product kan ik heel kort zijn: geweldig! Al tijdens het uitspoelen voelde ik dat mijn haar glad, glanzend en makkelijk doorkambaar zou zijn. Mijn borstel gleed werkelijk als een zonnetje door mijn haar. Ik laat het vervolgens altijd aan de lucht drogen en ook toen bleef het zacht zonder zwaar aan te voelen of plat te vallen. Mijn haar glansde zoals ik had verwacht prachtig. Zelfs toen ik met nat haar geen slapen (een grote zonde, I know) was mijn kapsel de volgende ochtend nog prima te redden zonder tussenkomst van haartangen.

homeofdaisies.nl syoss ceramide complex anti haarbreuk keratine doorkambaar breekbaar haar haren hair hairs kapsel zacht glad glanzend kammen borstelen review kapper kappersmerk budget tip

Ja, ook dit keer ben ik weer fan van de conditioner van Syoss. Na jarenlang de Repair Therapy variant in mijn badkamer te hebben gehad, zou de Ceramide Complex anti-haarbreuk zomaar mijn nieuwe favo conditioner kunnen zijn. Ik kan hem je zeker aanraden als je een intens voedend product zoekt dat je haar glanzend, makkelijk doorkambaar en niet zwaar maakt.

homeofdaisies.nl syoss ceramide complex anti haarbreuk keratine doorkambaar breekbaar haar haren hair hairs kapsel zacht glad glanzend kammen borstelen review kapper kappersmerk budget tip

Syoss Ceramide Complex anti-haarbreuk conditioner is te koop bij drogist en supermarkt voor (adviesprijs) €5,49 voor 500ml. Gratis tip van Daisy: Syoss is regelmatig in de aanbieding . Ik koop ze vaak wanneer er 1+1 gratis aanbiedingen zijn, zoals deze week bij Kruidvat.

Heb jij ervaring met de producten van Syoss? Kende je de Ceramide anti-haarbreuk al? Welke variant is jouw favoriet? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s