Cien Fashial Toner (for dry & sensitive skin) | Review

Zoals je wellicht weet ben ik aardig fan van de producten van Cien, die te koop zijn bij Lidl. Helemaal makkelijk als je een snel leven hebt en geen tijd hebt om naast naar de supermarkt, óók nog naar de drogist moet. Twee vliegen in één klap dus. Ik was erg benieuwd naar de Cien Clear Nourishing Facial Toner for dry & sensitive skin. Een hele mond vol, tijd om te testen.

homeofdaisies.nl cien lidl clear nourishing facial toner alcohol free with lotus flower & silk for dry skin & sensitive skin verzorging huid gezicht make-up remover ochtend avond review budget low budget budgetproof proberen testen kopen

De fles Cien Clear Nourishing Facial Toner for dry & sensitive skin is te herkennen aan zijn roze kleur, waar de meeste producten voor de droge en gevoelige huid aan te herkennen zijn. Er was geloof ik ook nog een normale variant, maar mijn vochtarme en gevoelige huid vraagt altijd om een roze verpakking. Deze fles is van een zacht plastic materiaal, hij is dus in de knijpen. Maar ik kwam er al snel achter dat dat niet nodig is.

homeofdaisies.nl cien lidl clear nourishing facial toner alcohol free with lotus flower & silk for dry skin & sensitive skin verzorging huid gezicht make-up remover ochtend avond review budget low budget budgetproof proberen testen kopen

Want wanneer je het klepje aan de bovenkant openmaakt, komt er een handig systeem te voorschijn. Je hoeft namelijk niet eens de fles op te tillen om het product op je watje te doen om je gezicht te reinigen. Yay! Je kunt heel simpel je watje op het gaatje leggen en dan zachtjes indrukken. De toner wordt namelijke opgepompt en doordrenkt hierdoor je watje. Echt heel handig! Enige waar je wel mee moet oppassen is wanneer je watje verzadigd raakt, want dan ga je spetteren (deed ik op mijn agenda… niet handig kan ik je vertellen…)

homeofdaisies.nl cien lidl clear nourishing facial toner alcohol free with lotus flower & silk for dry skin & sensitive skin verzorging huid gezicht make-up remover ochtend avond review budget low budget budgetproof proberen testen kopen

Twee à drie keer drukken is al voldoende om je watje te verzadigen. Heb het idee dat hij erg zuinig in gebruik is. En wanneer de toner het watje vult, hmmm… dan komt er een werkelijk heerlijke geur vrij! Dat komt door de Lotusbloem en zijde. Het ruikt erg fijn en gek genoeg verzorgend, hoewel ik niet kan uitleggen hoe een geur verzorgend kan ruiken. Erg fijn in elk geval.

homeofdaisies.nl cien lidl clear nourishing facial toner alcohol free with lotus flower & silk for dry skin & sensitive skin verzorging huid gezicht make-up remover ochtend avond review budget low budget budgetproof proberen testen kopen

Ook in gebruik vind ik de Cien Clear Nourishing Facial Toner for dry & sensitive skin zeer fijn. Het is erg zacht voor mijn huid, droogt totaal niet uit (het bevat ook geen alcohol, pluspunt!) en geeft door de geur een hele fijne beleving. Het feit dat Glycerine als tweede ingrediënt staat – na water – is zeer positief. Echt een goed product dus voor een droge en gevoelige huid. Na een week gebruik, in de ochtend en avond, ben ik echt enthousiast en zou het product zeker anderen aanraden. Voor de prijs hoef je het overigens ook niet te laten..

homeofdaisies.nl cien lidl clear nourishing facial toner alcohol free with lotus flower & silk for dry skin & sensitive skin verzorging huid gezicht make-up remover ochtend avond review budget low budget budgetproof proberen testen kopen

Cien Clear Nourishing Facial Toner for dry & sensitive skin is – zoals gezegd – te koop bij Lidl en kost €1,19 voor een fles van 250 ml.

homeofdaisies.nl cien lidl clear nourishing facial toner alcohol free with lotus flower & silk for dry skin & sensitive skin verzorging huid gezicht make-up remover ochtend avond review budget low budget budgetproof proberen testen kopen

Ben jij al bekend met de producten van Cien? Zou jij deze toner proberen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Mariska schreef:

    Die dop is ook handig zeg! Lijkt me een fijne product 😀

    Liked by 1 persoon

  2. polishbeauty schreef:

    Wat een fijne product! Dat pompje lijkt me echt handig. Ik ga hem denk ik binnenkort wel even uitproberen 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s