Shoplog H&M en ONLY | VIDEO

YAZZZZ! Ik had wat centjes over om te shoppen en aangezien het de laatste restjes sale zijn móest ik echt even de stad in. Wat ik allemaal heb gekocht zie je in onderstaande video. Ik kan je alvast verklappen dat ik eindelijk overstag ben met een playsuit én dat ik een bikini heb gescoord!

homeofdaisies shoplog H&M ONLY Goes Nederland video vlog shoppen winkelen kleding kopen bikini playsuit bh lingerie kant lace mooi sexy stijlvol vakantie zomer summer sale uitverkoop shopping

Als je de video niet kunt zien.

PS. Geen idee wat er mis is met mijn camera dat hij telkens de focus verliest. Dit heb ik tijdens het opnemen niet in de gaten gehad anders had ik er natuurlijk iets aan gedaan. Hopelijk is de volgende video beter van kwaliteit. Sorry!

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. janacools schreef:

    leuke post !

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s