TASSENCOLLECTIE AUG 2O16 | MODE

Vandaag laat ik jullie mijn hele tassencollectie zien. Van kleine clutch tot heerlijk grote tas waar je bijna je hele leven in kunt meesleuren. Ook vertel ik je waarom ik een moeilijke tassenkoper ben en ik meer een schoenenverslaving heb. Natuurlijk laat ik je alle details van de tas weten, waar hij vandaan komt en wat ik er wel/niet fijn aan vind.

homeofdaisies tassencollectie augustus 2016 youtube video tas bag bags collection stash mode fashion trend clutch merk merken c&a h&m six marokko marakesh trouwen bruiloft huwelijksreis souvenir aandenken

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s