DE LAATSTE EERSTE KEER | UPDATE #4

Begin dit jaar ging ik de uitdaging met mezelf aan om vaker het ‘de eerste keer’-gevoel te voelen. Gemist? Lees dan: Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed? + Update #1 +Update #2 + Update #3. We zijn inmiddels het halve jaar ruim gepasseerd en de afgelopen maanden is er veel gebeurd in mijn leven. Maar heb ik ook nieuwe ‘firsts’ gehad?

homeofdaisies wanneer deed je voor het laatst iets voor het eerst challenge uitdaging persoonlijk bucket list 2016 trouwen mediteren marokko reizen persoonlijk personal quote

❤ Ik wist het al een tijdje, maar na 2,5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben moest ik stoppen bij mijn baan als communicatiemedewerker. Niet omdat ik het niet leuk meer vond. Niet omdat ik mijn werk niet goed deed, of dat het niet klikte met mijn collega’s. Ook niet omdat de functie ophield te bestaan. Nee, door hele stomme regels waar ik helaas de dupe van werd. Dat was niet leuk, maar dit artikel gaat over positieve insteek dus laten we het daar over hebben haha! Ik heb al eens eerder 3 maanden zonder werk gezeten en dat was heel deprimerend. Nu heb ik een dagelijkse planning gemaakt en ik moet zeggen dat ik mijn dagen heel goed doorkom. Zelfs als het slecht weer is heb ik echt dagelijks genoeg te doen. Bloggen helpt zeker mijn dagen te vullen 🙂 En als ik een dag geen zin heb of een andere dag hard genoeg heb gewerkt om een dagje ‘vrij’ te hebben kan ik hier ook van genieten.

❤  Onlangs heb ik mijn blog een beetje omgegooid. Een nieuw huisstijl sausje erover en eens bij jullie nagevraagd wat jullie willen zien en op welke tijden. Daar kwamen wat interessante dingen uit naar voren en toen heb ik besloten (ik zat er al zooo lang over te twijfelen) om een losse foodblog te starten: daisieskitchen.com. Doodeng en het loopt nog niet super goed, maar alle dingen hebben tijd nodig om te groeien. Daardoor komen er minder dagen artikelen op homeofdaisies én ik heb de uploadtijden aangepast naar 16.00 uur in plaats van 12.00 uur. En ik wilde meer vastigheid aanbrengen in mijn video’s, dus naast de weekvlog op woensdag ook een extra video op zondag.

daisieskitchen.com food foodie koken keuken recepten foodblog blogger blog daisies kitchen .com

❤ Mijn eerste video met een medeblogger! Oh, dit was zo leuk om te doen. Ik kende Daisy (ja lekker makkelijk haha!) alleen van gezicht en wist dat ze van mijn leeftijd is en we op dezelfde middelbare school hadden gezeten maar… that’s it. De Newly Friends Challenge was dan ook niet makkelijk, maar wel hilarisch! En ik denk dat dit wel de deur heeft opengezet naar nieuwe samenwerkingen.

homeofdaisies newly friends challenge game daisy diyaata question vragen uitdaging wedstrijd game youtube youtuber ryan reynolds leonardo dicaprio channing tatum celeb crush kleur food foodie favo favoriet favourite lievelings

❤ Het stond al zo lang op mijn to do / wish list om een kanaaltrailer te maken voor mijn YouTube. Wat dat is? Nou, daarin leg je kort uit wat nieuwe bezoekers van je kanaal kunnen verwachten. Ik laat in een kleine 1,5 minuut mijn werk zien. Ik ben er super blij mee, ben benieuwd wat jij ervan vindt! WELKOM OP HET KANAAL VAN HOMEOFDAISIES.NL

❤ Ik heb ein-de-lijk toegegeven aan SnapChat. Serieus. Mijn idee was altijd: als je SnapChat dan heb je geen leven meer. Maar goed, nu ik toch zwem in zeeën van tijd kan ik er net zo goed aan meedoen. En stiekem vind ik het echt héél leuk! Voeg me toe op: homeofdaisies.

homeofdaisies snapchat

En niet de eerste keer, maar wel de tweede en ik ben net zo enthousiast: ik ben bloginsider geworden voor 2WMN & Boursin. Dus de komende tijd zie je op mijn Instagram en Facebook heerlijke food foto’s voorbijkomen met de #VriMiBoursin.

I know, I know, eigenlijk heeft alles vooral met bloggen te maken. Maar… dat is momenteel zo’n beetje mijn hele leven. Ik heb er veel tijd voor én het helpt me mijn dagen door te komen. Heb jij de afgelopen maand/tijd iets voor het allereerst gedaan? Hoe voelde je je daarbij? Ik ben benieuwd! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s