NYX HD Concealer CW05 | Review

In mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte concealer om mijn oneindige donkere kringen te verbergen zonder in mijn rimpels te chillen, stuitte ik een half jaar geleden op de NYX HD Concealer. Alleen kwam ik daarmee op een ander probleem: er zijn maar weinig, heel weinig fysieke winkels die NYX verkopen en dus kon ik niet swatchen. Geluk voor mij: in Middelburg bij Douglas hebben ze wel een counter. Yaaaay! En zo kwam ik terecht bij de kleur CW05, een medium kleur  op mineraalbasis.

homeofdaisies NYX HD Concealer review proef test testen proberen makeup make-up mua muah douglas middelburg donkere kringen concealen verbergen

De ideale test voor concealers vind ik persoonlijk proberen een moedervlek op mijn hand te verbergen. Als een product dit doet, zonder dat je de poriën goed ziet is het het proberen waard. Want die donkere kringen, dat is toch wel een dingetje. Als ik namelijk geen make-up draag krijg ik altijd de vraag of ik moe ben. Al-Tijd! Ook al heb ik als Doornroosje wekenlang non-stop geslapen, dan nog zitten ze daar. Geërfd van mijn vader helaas. Vaak heb ik goede kleuren gevonden, maar dan was de formule zo dat het of ergens onder mijn kin hing halverwege de dag óf binnen een uur allemaal gezellig tussen mijn rimpels chillde. Dus deed ik met de NYX HD Concealer een nieuwe poging.

homeofdaisies NYX HD Concealer review proef test testen proberen makeup make-up mua muah douglas middelburg donkere kringen concealen verbergen

De huls is van hard plastic en de dop met applicator kun je eraf schroeven. De kleur van het product kun je al goed zien, omdat de huls doorzichtig is. De letters zijn zwart en op de huls gedrukt. Dat ze er los op gedrukt zijn is tevens ook een nadeel, want dit gaat er heel snel af. Als je deze huls in je make-uptasje doet, geef ik het 3 weken voordat de hele tekst er volledig af is. En dat net alleen, want het geeft ook af als je de huls vastpakt. Dus eigenlijk kun je het er beter zelf afhalen voordat je zwarte vingers hebt.

homeofdaisies NYX HD Concealer review proef test testen proberen makeup make-up mua muah douglas middelburg donkere kringen concealen verbergen

Als je de dop eraf schroeft, komt er een witte steel met schuin afgesneden spons applicator tevoorschijn. Deze heeft een fijn formaat. Je komt ook makkelijk in je ooghoeken, zonder dat je meteen je hele oog onder smeert. De dop houd goed vast.

homeofdaisies NYX HD Concealer review proef test testen proberen makeup make-up mua muah douglas middelburg donkere kringen concealen verbergen

Ik twijfelde of ik jullie de swatch op mijn hand moest laten zien, want je snapt dat de kleur van mijn hand totaal niet overeen komt met de kleur onder mijn ogen. In de winter was dit nog wel te doen geweest, maar nu klopt het écht voor geen meter. Dus dat doe ik ook niet. Wat ik wel laat zien: het verschil op mijn gezicht, met en zonder concealer.

homeofdaisies NYX HD Concealer review proef test testen proberen makeup make-up mua muah douglas middelburg donkere kringen concealen verbergen

Zonder concealer

homeofdaisies NYX HD Concealer review proef test testen proberen makeup make-up mua muah douglas middelburg donkere kringen concealen verbergen

Links concealer

Daarnaast kan ik je vertellen dat deze met stip op nummer 1 staat als concealer. Wie weet kom ik ooit nog wel een betere tegen, maar voor nu: NYX HD Concealer CW05. Omdat de concealer geen talk bevat, droogt hij niet poederig op waardoor hij ook niet tussen mijn plooien gaat zitten gedurende de dag. Want ik heb baking, caking, alles geprobeerd: het gaat er bij mij super droog en lelijk uitzien. Ik heb het idee dat deze concealer gedurende dag flexibel blijft en met mij mee beweegt. Natuurlijk kan ik aan het eind van de dag best een touch up gebruiken, maar dat kan iedereen.

homeofdaisies NYX HD Concealer review proef test testen proberen makeup make-up mua muah douglas middelburg donkere kringen concealen verbergen

Beide kanten concealer

De kleur vind ik goed matchen bij mijn huid, plus dat het de donkere kringen en roodheden prima weghaalt. Nee, het donkere is niet 100% vertrokken, maar dat ligt naast de lichtval ook aan de botstructuur van mijn gezicht. Zelfs de beste visagist krijgt ze niet weg (trust me, er zijn er zoveel die het hebben geprobeerd!)

homeofdaisies NYX HD Concealer review proef test testen proberen makeup make-up mua muah douglas middelburg donkere kringen concealen verbergen

Ik kan je de NYX HD Concealer zeker aanbevelen. Het is o.a. te koop bij Douglas en kost €6,95 voor 3 gram. 

Wat is jouw favoriete concealer tegen donkere kringen? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. diyaata schreef:

  Nooit geweten dat er een counter zit in Middelburg, top! Hij matcht goed hoor 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja was stom toeval dat ik daar achter kwam begin dit jaar. Niet groot, maar wel de basics als concealer, foundation en de liquid lipsticks😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s