I ♡ MAKEUP LIP LAVA | REVIEW

Toen ik onlangs in Kruidvat een schap vol I♡ Makeup tegenkwam, móest ik natuurlijk wel even grabbelen en kijken wat ze precies hadden. De Lip Lava’s had ik nooit eerder geprobeerd. Aangezien ik gek ben op liquid lipsticks en ze slechts €2,99 per stuk waren, koos ik voor een paarse (Shockwave) en beetje nude (Tremor) kleur. Liggen deze nu ook in mijn standaard make-up stash of staan ze op de nominatielijst voor een enkeltje prullenbak? Ik testte ze uit!

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

De I♡Makeup Lip Lava komen in een pachtig kartonnen doosje die enigszins in de kleur van de lipstick is. Ik zeg enigszins, want het kwam lang niet alijd overeen. Een aantal kleuren leken qua verpakking erg op elkaar, maar als je dan de tube eruit haalt is de ene veel meer oranje en de ander meer roze. Dat was dus nog wel even goed uitkijken. Ook staat de naam van de kleur enkel op de achterkant. Niet handig aangezien ze met de voorkant naar je toe staan. Tip voor de volgende keer I♡Makeup?

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

De inhoud van de tube die uit het doosje komt is 12ml. Het product belooft een super intense liquid lipstickformule te zijn, met verzorgende vitamine E. De tube is van zacht plastic, waardoor je het makkelijk kunt in knijpen. Dit is nodig om het product eruit te krijgen. Het logo van I♡Makeup is overigens zowel op het doosje als op de tube van een glimmend, licht weerspiegelend materiaal. Ziet er heel tof uit!

Als je de tube eraf draait, komt het zachte sponsje tevoorschijn. In het midden daarvan is een klein gaatje waar het product uitkomt. Voor de eerste keer proberen vond ik dat ik behoorlijk hard moest knijpen. Ook was het sponsje natuurlijk nog helemaal schoon en droog en vond ik dat ik veel product moest knijpen om het gewenste effect te hebben. Alleen had ik dat dus ook in mijn hoofd voor de keer erna toen ik het op mijn mond probeerde. Gevolg? Ik zag er een beetje uit als het meisje met de 100 lagen make-up (LOL!) Dat was dus niet de bedoeling! Met een dunner laagje krijg je niet alleen een mooier effect, het blijft ook langer zitten.

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

Goed, toen ik eenmaal wist hoe het moest (stupid me) bracht ik de Lip Lava heel makkelijk op. Het helpt echt wel als je sponsje goed verzadigd is met product. Dan glijdt het als het ware over je lippen heen. Doordat het sponsje schuin is, kun je ook makkelijk kleine hoekjes en bijvoorbeeld je cupidsbow netjes aanbrengen. Wel zo handig als je net als ik hele smalle lippen hebt.

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

Qua kleur moet ik zeggen dat Tremor heel anders uitviel dan ik had gehoopt, veel meer roze. En ik vind hem een hoog ‘plastic fantastisc‘ gehalte hebben. Geen idee waarom, maar ik zing spontaan “I’m a Barbie-girl“. Hij lijkt daarnaast erg op 2 andere liquid lipsticks die ik al heb. Ik vind ze iets te bleek voor me, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Of misschien moet ik ophouden met hopen ooit de perfecte nude kleur voor mij te vinden. Kleuren staan mij gewoon beter.

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

Shockwave daarentegen, wow, die heeft echt mijn dagelijkse stash bereikt. Ik vind de kleur iets lichter dan ik had verwacht, maar hij is echt heel gaaf! Omdat ik mijn ooglooks momenteel toch erg basic houd (bekijk ook mijn super basic zomer look). In het ene licht vind ik hem overigens iets meer roze dan paars. Ik houd er wel van als het steeds een beetje anders lijkt. En hij is super vrolijk en opvallend!

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

Dan over de houdbaarheid: hij droogt niet echt op, waardoor de houdbaarheid iets minder is. Wanneer je hem goed dun aanbrengt werkt dat overigens wel wat beter. Dan geeft hij bijvoorbeeld niet af of je glas als je iets drinkt. Maar na het eten moet je zeker even bijwerken want dan is het er grotendeels af. Vind ik niet zo erg, want dat gebeurd bij de meeste wel. En het fijne is dus dat hij je lippen totaal niet uitdroogt, wat veel liquid lipsticks wel doen (zeker als ze mat opdrogen). Ja, ik ben fan!

homeofdaisies i heart makeup lip liva review tremor shockwave paars nude roze tryout proberen testen liquid lipstick uittesten kruidvat boozyshop.nl marijketekent.nl lippen lippenstift

I♡ Makeup Lip Lava is tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat (à €2,99 per stuk), maar bijvoorbeeld ook online te shoppen bij Boozyshop.nl 

Was jij al bekend met I♡ Makeup Lip Lava? Welke kleur is jouw favoriet? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mariska schreef:

  Ik vind ze allebei eigenlijk wel mooi qua kleur 😀 Die ene lijkt niet zo barbie achtig, maar het lijkt op de foto altijd net wat anders.

  Liked by 1 persoon

 2. ikhouvanbeautynl schreef:

  Ik vind beide kleuren je mooi staan. Ik heb tremor ook en heb hetzelfde gevoel als ik ‘m op heb. Hij is iets te barbie. Ook vind ik ‘m wel uitdrogen. Maar ik vind dat ook wel hel oncomfortabel, kan maar niet wennen aan de matte lipsticks.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik gebruik veel matte lipsticks omdat het beter blijft zitten en ik te lui ben om hele tijd bij te werken 😅 moet je maar geen MAC proberen want die is zo droog dat ie zelf moeilijk is aan te brengen hahaha! Nee vind de Lava niet vervelend opdrogen. Maar gevoel is voor iedereen anders natuurlijk 😉 Barbie effect zie je op de foto niet zo maar in real life iets te wat mij betreft. Xo Daisy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s