Fab Hair volumising shampoo & conditioner | Review

Toen ik deze low budget mega verpakkingen shampoo en conditioner van Fab Hair zag staan bij Action, móest ik ze meenemen. Want 1 liter voor nog geen 2 euro per fles, tsja, dat wil ik proberen. Je zag het al in de Action shoplog video van afgelopen weekend. Ik heb ze inmiddels een week getest om uit te vinden of het de moeite waard is dat jij ook naar de winkel rent en deze mega flessen inslaat.

homeofdaisies fab hair volumising shampoo conditioner review action low budget budgetproof proberen try-out blog blogger bloglovin

Mijn blik werd natuurlijk gevangen door de toffe verpakking. Ja, die vallen wel op in het schap! Beide flessen zijn niet alleen mega groot, ze zijn ook nog eens heel leuk opgemaakt. Vooral de roze shampoofles spring eruit. De opdruk is leuk vormgegeven met toffe lettertypes. De merknaam Fab Hair is duidelijk zichtbaar. Eronder staat welke soort shampoo/conditioner het is. Er waren verschillende varianten, maar omdat ik graag meer volume wil in mijn zware lokken, koos ik voor de volume shampoo en bijpassende conditioner.

homeofdaisies fab hair volumising shampoo conditioner review action low budget budgetproof proberen try-out blog blogger bloglovin

Wat ook handig is aan de flessen: de pomp! Onder de douche die literverpakking optillen om er wat product uit te halen is natuurlijk niet zo makkelijk, dus de pomp is ideaal. Je kunt de fles gewoon laten staan op je rekje en dan goed bepalen hoeveel product je in je hand wilt. En met dat lange haar van mij ben ik wel even aan het pompen 😉 Er komt namelijk niet super veel product uit, omdat het tuitje niet heel breed is. Ook is het product behoorlijk aan de dunne kant, om het goed door het buisje te krijgen. Dat is jammer, want ik vind de shampoo bijna water zo dun. Je hebt écht veel meer product nodig om je haar goed te kunnen wassen.

homeofdaisies fab hair volumising shampoo conditioner review action low budget budgetproof proberen try-out blog blogger bloglovin

Volgend minpunt: de Fab Hair Volumising shampoo schuimt voor geen meter. Nu weet ik wel dat dit een toegevoegd stofje is door de fabrikant, waardoor je denkt dat je haar schoner wordt. Alles leuk en aardig, maar ik vind het persoonlijk heel fijn dat mijn haar onder het schuim zit, zodat ik het bovenop mijn hoofd kan ‘plakken’ en ik intussen de rest van mijn lichaam kan inzepen. Echt, ik heb soms zelfs 2x extra product in mijn haar geknald om ook maar een klein beetje schuim te creëren, maar zelfs dat werkte niet. Zucht…

Daarnaast vond ik mijn haar heel stug aanvoelen wanneer ik de shampoo had uitgespoeld. Natuurlijk wachtte de stap conditioner nog. Deze is wel dikker dan de shampoo maar werkelijk minder dan de helft van alle andere conditioners die ik ooit heb geprobeerd.  Van de Fab Hair Volumising Conditioner moest ik dus ook extra veel product pakken om hetzelfde effect te krijgen en het goed door mijn haar te verdelen. Gelukkig voelde dit na het uitspoelen wel goed en zacht aan. Voor mijn gevoel ‘redde’ deze mijn kapsel wel na het stugge gevoel van de shampoo.

homeofdaisies fab hair volumising shampoo conditioner review action low budget budgetproof proberen try-out blog blogger bloglovin

Maar dan is er nog de vraag: deed het zijn werk? Ja en nee. Ja, ik had zeker een vol kapsel, alleen zat het ook vol pluis. Ik geloof niet dat ik ooit zo’n frizzy kop haar heb gehad. Nu is mijn haar wel erg gevoelig voor pluis, bijvoorbeeld als het heel vochtig is. De eerste keer was ik met nat haar gaan slapen, tsja, dan vraag je er ook wel een beetje om. Maar ook als ik het gewoon aan de lucht liet drogen als ik ’s morgens mijn haar had gewassen, was de pluis aanwezig. Het voelde lichtelijk droog aan, maar wel heel licht. Dus als je van jezelf super sluik of dun haar hebt, geloof ik best dat het meer volume aanbrengt omdat het haar beduidend lichter aanvoelt. Maar voor mee, helaas, is het een dikke fail. Na een week beloof ik plechtig deze producten nooit meer te gebruiken of kopen. Sorry Fab Hair!

homeofdaisies fab hair volumising shampoo conditioner review action low budget budgetproof proberen try-out blog blogger bloglovin

Fab Hair is verkrijgbaar bij Action en kost €1,99 voor 1 liter shampoo of conditioner. Er zijn verschillende versies verkrijgbaar, waaronder deze Volumising variant. 

Heb jij ervaring met Fab Hair? Vond jij het ook tegenvallen of ben jij fan? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ikhouvanbeautynl schreef:

  Geen ervaring mee, maar na het lezen van jouw review ga ik de shampoo ook zeker niet proberen 😉 De flessen zien er wel heel gaaf uit, snap dat je in de verleiding kwam ze mee te nemen.

  Liked by 1 persoon

 2. my360turn schreef:

  Geen fijne shampoo en conditioner.. Ik maak het wel braaf op maar koop het ook niet weer..

  Liked by 1 persoon

 3. Claudia schreef:

  Ooh wat een domper. Dit heb ik ook een keer gehad met de producten van de Primark

  Liked by 1 persoon

 4. Nathalie schreef:

  Ik heb de oranje fles shampoo voor gekleurd haar en die zorgt ervoor dat mijn haar mooi valt als ik het gewassen heb. Ik gebruik deze in combinatie met de argan olie conditioner van fab hair. Deze maakt dat mijn haar na het wassen mooi verzorgd wordt en lekker zacht aanvoelt. Anders probeer je deze combinatie ook eens. En wat ook goed is is de inecto shampoo en conditioner die heb ik ook gelijk gekocht en die bevalt me ook heel goed. De blauwe fles van daily defense heb ik ook in huis gehaald maar die moet ik ook even testen. Die is ook voor droog pluizig haar, we hebben geloof ik hetzelfde haar. Heb je ook slag na het dragen van een vlecht? Ik wel maar toch is mijn haar ook droog en pluizig, daarom draag ik het vaak vast dan valt het minder op.

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Mijn haar leeft een beetje z’n eigen leven haha heb opzich slag maar soms is het opeens stijl en plat. Ik ben genezen van deze lijn, ga beter mijn geld uitgeven aan andere merken. Was leuk om eens te proberen maar werkt voor mij helaas niet. Fijn dat jij het wel een goed product vindt 😊 xo Daisy

   Like

 5. nathalie schreef:

  probeer dan yves rocher. ze hebben een site waarop je alles kan bestellen en je hoeft de deur niet uit als je liever thuis blijft. ze bezorgen alles netjes thuis nadat je hebt afgerekend en je gegevens hebt opgegeven. en ze hebben ook sale wat mooi is. ga anders een langs de tuinen. zei hebben ook vaak uitverkoop en als je het even niet meer weet kan je het altijd aan iemand vragen. welke shampoo ik ook fijn vind is die van inecto. bij de tuinen betaal je dan zes euro voor twee flinke flessen. misschien is dit voor jou de beste oplossing. ik gebruik deze ook soms en vind deze shampoo ook heel fijn.is ook voor slag.

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks voor de tip. Ik probeer altijd diverse producten, ook om op mijn blog te vertonen. Momenteel heb ik de Kokos Shampoo van Kruidvat, die is ook erg fijn. Xo Daisy

   Like

 6. nathalie schreef:

  deze actie geldt tot 4 december.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s