Zomer make-up | #lotd

Wat vind ik het lastig om met die snikhete dagen een lekker make-upje te doen. Want het smelt er letterlijk met dezelfde snelheid weer af. Daarom houd ik het simpel, luchtig en vooral waterproof! Niemand houd ervan dat halverwege de dag je mascara ergens rond je kin hangt 😉 En met een onverwachte ‘pop-of-colour’ op je lippen, steel je ook mét zonnebril de show.

homeofdaisies zomer make/up look lotd fotd motd tutorial gezicht face makeup paars purple lips lippen kleur color colour

Met de zonnige, hete dagen ga ik sowieso de deur niet uit zonder zonnebril. Het enige probleem is dat door het zweet, snel mijn wenkbrauwen en mascara wegsmelten. Daarom maak ik mijn dagelijkse routine iets anders.

Ik begin zoals altijd met het aanbrengen van concealer onder mijn ogen en bij mijn neusvleugels en wat eyeshadowbase op mijn oogleden. Dit blend ik uit met een buffer brush.

homeofdaisies zomer make/up look lotd fotd motd tutorial gezicht face makeup paars purple lips lippen kleur color colour

Mijn wenkbrauwen zet ik aan met een waterproof, liquid brow corrector van Superlooks. Die is iets meer smudge proof dan mijn dagelijkse NYC brow powder. Ik breng het product aan met een klein, schuin afgesneden kwastje. Eerst de buitenlijnen, daarna het binnenste deel rustig intekenen.

homeofdaisies zomer make/up look lotd fotd motd tutorial gezicht face makeup paars purple lips lippen kleur color colour

Mijn ogen houd ik verder heel rustig. Ik breng slechts een hele lichtbruine kleur aan – meer omdat ik de kleur van mijn oogleden zelf niet mooi vind. Je kunt ze natuurlijk ook helemaal niet opmaken. Wel highlight ik lichtjes mijn wenkbrauwbot en binnenkant van mijn oog.

homeofdaisies zomer make/up look lotd fotd motd tutorial gezicht face makeup paars purple lips lippen kleur color colour

De mascara is zoals gezegd waterproof. Die haal ik er vanavond met een speciale waterproof eyemake-up remover af, die olie bevat. Niet in huis? Olijfolie doet precies hetzelfde!

homeofdaisies zomer make/up look lotd fotd motd tutorial gezicht face makeup paars purple lips lippen kleur color colour

Op de rest van mijn gezicht smeer ik niks anders dan zonnebrandcrème. Alleen nu ziet het er wel een beetje saai uit als ik mijn zonnebril draag. Dus kies ik voor een heavy, opvallende lipstick. Zo steel je zeker de show op het terras of het strand!

homeofdaisies zomer make/up look lotd fotd motd tutorial gezicht face makeup paars purple lips lippen kleur color colour

homeofdaisies zomer make/up look lotd fotd motd tutorial gezicht face makeup paars purple lips lippen kleur color colour

Geniet van de heerlijke zomer. Ik vind het in elk geval super fijn weer nu! En je huid een beetje laten rusten is ook wel eens goed. Mijn gezicht vind ik in elk geval altijd veel sprekender nu er dagelijks nieuwe sproetjes bijkomen! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ikhouvanbeautynl schreef:

  Hele mooie en frisse look. Je haar zit ook mooi.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ah dank je wel! Gewoon simpele messy bun met haarbandje😊

   Like

 2. hillybillybeauty schreef:

  Mooie look! Helemaal af met het bandje in je haar!! En je sproeten! Love it!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ah Thanks 😃 die sproetjes komen vanzelf 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s