Tropical Mango shower cream Cien | Review

Eén van mijn favo vruchten is mango. Het staat voor zomer, tropische temperaturen en een heerlijk zoete smaak. Maar het is niet enkel iets waar ik graag mijn tanden in zet, ook onder de douche vind ik het een fijn product. Toen ik onlangs de nieuwe douchelijn van Cien zag liggen bij Lidl, pikte ik deze geur er natuurlijk direct uit. Voldoet het aan mijn verwachtingen van een tropische douche?

homeofdaisies cien tropical mango shower cream douchegel schuim cleaning nourishing verzorgend ruiken zomer zomers fruit douchen wassen lidl low budget budgetproof

De verpakking is zoals alle Cien producten erg basic. De vorm van de witte plastic fles is wel grappig, hij loopt iets toe naar boven. De opdruk is ook erg gewoontjes, maar uiteindelijk gaat het daar ook niet om. Het tropische gevoel komt wel direct naar voren door de getekende mango op de voorkant. De klikdop bovenop werkt goed, gaat niet stroef en heeft zelfs een aantal vallen overleefd (ja ik laat altijd flessen vallen in de douche…)

homeofdaisies cien tropical mango shower cream douchegel schuim cleaning nourishing verzorgend ruiken zomer zomers fruit douchen wassen lidl low budget budgetproof

Dan de geur. Echt, direct als je de fles openmaakt komt die heerlijke zoete geur je tegemoet. I love it! Het doet me iets minder denken aan de echte mangovrucht, maar wel aan mango-ijs. Wat in mijn ogen minstens net zo lekker is 😉 Jochem vond de geur ietwat chemisch, maar dat ervaar ik absoluut niet zo.

Ik gebruik zelf altijd een douchepuff en als je hier de Cien mango douche formule op spuit komt hier al snel enorm veel schuim vanaf. Daardoor is het product zuinig in gebruik. Je hebt echt weinig nodig om een heerlijk geurende en goed schuimende douche te krijgen.

homeofdaisies cien tropical mango shower cream douchegel schuim cleaning nourishing verzorgend ruiken zomer zomers fruit douchen wassen lidl low budget budgetproof

De formule droogt overigens je huid niet uit, na de douche voelt het gewoon prima aan. Niet per sé rijkelijk gevoed, maar zeker ook niet uitgedroogd zoals veel geparfumeerde doucheproducten wel doen. En dat vind ik een fijn idee! Wat ook goed is om te weten is de prijs. Want voor 99 cent voor 250ml kun je deze echt niet laten staan. Al was het maar om te proberen of jij net zo enthousiast bent als ik.

homeofdaisies cien tropical mango shower cream douchegel schuim cleaning nourishing verzorgend ruiken zomer zomers fruit douchen wassen lidl low budget budgetproof

Cien Mango Douche is – samen met nog een heleboel andere geuren –  verkrijgbaar bij Lidl.

Heb jij wel eens Cien doucheproducten geprobeerd? Welke geur is jouw favoriet? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Vanessa schreef:

  Cien heeft echt heerlijke en betaalbare douchegels. Deze lijkt mij erg fijn voor de zomer!

  Liked by 1 persoon

 2. Reshma schreef:

  Deze lijkt mij ook erg fijn!

  Liked by 1 persoon

 3. ModaSplash schreef:

  Zeker binnenkort een keer uitproberen!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s