Update uploadschema + groot nieuws | Blog

Zoals je misschien hebt gezien, ben ik de afgelopen tijd veel bezig geweest met het onderzoeken hoe ik de kwaliteit en bezoekersaantallen van mijn site kan verhogen. Zo stelde ik jullie onder andere wat vragen via een poll. De resultaten daarvan heb ik bekeken en ben daarmee aan de slag gegaan. Daarom presenteer ik vandaag de update van het uploadschema én heb ik een spannend nieuwtje!

homeofdaisies nieuws blog blogger uploadschema blogs youtube video weekvlog schema update

Opluchting 1: ik ga niet stoppen met de weekvlogs! Ook al was daar niet heel veel op gestemd, daar krijg ik vaak wel de leukste reacties op. Ook merk ik dat op YouTube deze ook steeds wat beter worden bekeken. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en het is voor mij ook een soort dagboek. Ik kan te allen tijde kijken wat ik de afgelopen weken, maanden en straks zelf jaren heb gedaan. Hoe tof is dat?! Plus: het is deze week toevallig precies 1 jaar geleden dat ik het vlog-avontuur begon wat ik een mooie mijlpaal vind. Dus nog steeds elke woensdag om 7.00 uur een nieuwe weekvlog op YouTube en ’s middags te zien op homeofdaisies.nl

Wat wel een verandering wordt is de uploadtijden. Uit het onderzoek kwam naar voren dat veruit de meeste mensen pas eind van de middag/begin van de avond tijd hebben om naar mijn berichten en video’s te kijken. Wat natuurlijk logisch is, gezien iedereen gewoon naar school of werk moet. Daarom komen de berichten niet langer om 12.00 uur online maar om 16.00 uur. Video’s blijven altijd om 7.00 uur al online komen op YouTube.

youtube_ios_iconbron afbeelding

 

In mijn extra video’s zit nu totaal geen consistentie. Mijn doelstelling is altijd geweest 1 extra video per week, maar daar kom ik lang niet altijd aan. Om ook voor mezelf wat meer houvast te krijgen wil ik dat nu élke zondag gaan doen. Dus: elke zondag om 7.00 uur een extra video op YouTube!

Ook ga ik minder vaak uploaden. Van woensdag t/m zondag. Dat is één dag minder en dat heeft te maken met mijn grote nieuws: er komt nóg een website! En die komt niet alleen, die is er al: daisieskitchen.com Hier komt alles wat te maken heeft met food, recepten, hotspots en events te staan. Een losse blog, helemaal gericht op food. En meteen een iets professionelere start dan toen ik bijna 2 jaar geleden homeofdaisies begon. Helemaal met profi logo en alles! Ik ben onwijs benieuwd wat jullie van deze nieuwe site vinden. Je kunt me daar natuurlijk ook op de socials volgen:  Facebook Instagram Bloglovin’ . De komende tijd zullen alle recepten etc, van homeofdaisies verdwijnen en die zie je opnieuw terug op Daisies Kitchen.

daisieskitchen.com food foodie koken keuken recepten foodblog blogger blog daisies kitchen .com

Verder blijft de inhoud van de site vrijwel hetzelfde. Ik zal blijven insteken op Lifestyle, Beauty en Home, producten reviewen, shoplogs opnemen en toffe looks maken.

homeofdaisies i'm so fancy black and white zwart wit outfit kleding ootd lotd lipstick paars purple street style only H&M Primark shoppen winkelen stijl stelen zwartwit look

Natuurlijk vind ik deze veranderingen super spannend en hoop dat het helemaal uitpakt zoals ik in mijn hoofd heb. Dat de volgers die ik nu heb trouw blijven en dat er misschien zelfs wat nieuwe bijkomen. Mijn ultieme droom blijft toch dat ik hier ooit – al is het maar voor erbij – een beetje mijn werk van kan maken. Graag hoor ik wat jij vindt van deze veranderingen! En vergeet ook zeker niet op daisieskitchen.com te kijken 😉 xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Vind ik leuk 😃

  Liked by 1 persoon

 2. Super leuk meid! Ik blijf je volgen en uiteraard ook op je nieuwe platform.

  Liked by 1 persoon

 3. ikhouvanbeautynl schreef:

  Wat leuk, een nieuwe website! Mooi logo hoor, ik ga de website even bekijken.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s