OPBLAASPOP & GEGRILDE APPELTAART|Weekvlog #19

Deze week is mijn eerste week werkloos zijn, maar ik moet zeggen: ik had bijna tijd te kort met zoveel leuke dingen! We vieren 2 verjaardagen, zijn veel on the road, eten de eerste haring van het seizoen, doe ik mijn eerste collab video en ik probeer een appeltaart te grillen #keukenprinses Oh ennnnn…. ik heb een nieuwe intro! Ben benieuwd wat je ervan vindt (en voor de liefhebbers, het muziekje is nog steeds hetzelfde Jahzzar – Playtime)

homeofdaisies weekvlog 19 gegrilde appeltaart opblaaspop sarah 50 mama jarig verjaardag schoonvader springkussen ijs ijsjes esape room goes de werelt eten food foodie bakken koken keuken blogmeeting colab samenwerken bloggers diyaata.com

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s