Crazy Yellow | #LOTD

Afgelopen week liep ik even voorbij een Miss Sporty schap toen mijn oog viel op 4 super toffe knalkleurige eyeliners. Na even twijfelen of ik voor de groene, blauwe of roze ging, besloot ik eens gek te doen en een gele in mijn mandje te kieperen. Out of the box toch? 😉 Vandaag ga ik experimenteren met een lookje en nadat ik deze heb gemaakt moet ik zeggen dat het naar meer smaakt!

homeofdaisies lotd look of te day makeup yellow make-up eyeliner miss sporty ooglook ogen eyes

Ik begin mijn basis zoals altijd. Deze tutorial richt zich enkel op de ooglook. Daarna breng ik oogschaduwbasis aan waar ik een hele lichtbruine kleur overheen zet. De arcadeboog zet ik wat meer aan met een iets donkerdere bruin. Dit is subtiel, maar toch maakt het mijn oog iets opener.

homeofdaisies lotd look of te day makeup yellow make-up eyeliner miss sporty ooglook ogen eyes

Daarna breng ik met een zwarte eyeliner een wing vanuit mijn ooghoek naar buiten.

homeofdaisies lotd look of te day makeup yellow make-up eyeliner miss sporty ooglook ogen eyes

Om het een beetje funky te maken, trek ik vlak boven de zwarte liner een lijn met de geel. Ik merk wel dat dit even wennen is, want de Miss Sporty heeft een hele lange, zachte kwast. Persoonlijk ben ik gewend vooral met een stiftje te werken. Ook dekt hij niet overal even goed direct, dus is een tweede en soms derde laagje wel nodig.

homeofdaisies lotd look of te day makeup yellow make-up eyeliner miss sporty ooglook ogen eyes

Je ogen zien er groter uit wanneer je een wit lijntje aanbreng op je onderste waterlijn. Dit doe ik met een kohl kajal potlood. De ooglook maak ik af met een fijne lik mascara op de bovenste en onderste wimpers.

homeofdaisies lotd look of te day makeup yellow make-up eyeliner miss sporty ooglook ogen eyes

homeofdaisies lotd look of te day makeup yellow make-up eyeliner miss sporty ooglook ogen eyes

homeofdaisies lotd look of te day makeup yellow make-up eyeliner miss sporty ooglook ogen eyes

Ik ben onwijs benieuwd wat je vindt van deze Crazy Yellow eyeliner. Is het iets dat je zelf ook zou proberen of vind je het te gek voor everyday? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ikhouvanbeautynl schreef:

  Leuk om zo te experimenteren! Ik denk dat ik eerder zou gaan voor blauw of groen 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Mariska schreef:

  Vind het wel gaaf met dat zwart! Weer eens wat anders 😀

  Liked by 1 persoon

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Het pas goed bij de tint van je huid, dus ik zou zeggen, het kan elke dag. Natuurlijk wel afhankelijk van je kleren. 😛

  Liked by 1 persoon

 4. theinspirationblogger schreef:

  Mooie look heb je gemaakt! Superleuk dat een budgetmerk als Miss Sporty nu ook van die gekke liners heeft!
  xx

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s