Weekvlog #18: EMO & VERZUIPEN BIJ CONCERT@SEA

Dit was me het weekje wel. Het waren mijn laatste dagen op kantoor en dat had behoorlijk zijn invloed op mijn humeur. Gelukkig was het afscheid minder erg dan verwacht en kon ik vrijdag toch vol genieten van Concert at Sea (ondanks de bizarre hoeveelheid regen die is gevallen!). Ook het weekend doe ik nog leuke dingen, dus al met al is het geen depri video geworden 😉

homeofdaisies weekvlog 18 emo concert at sea CAS C@S Concert@Sea video vlog vlogger videodagboek video diary dagboek autorijden auto sushi churro's food foodie pizza dansen regen storm slecht weer festival feest feestje partypeople make-up kleding shoppen winkelen fietsen

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. zenzee2013 schreef:

  Leuk!! Al die kadootjes van die lieve collega’s die je zoooo missen :(:(:(
  CAS was inderdaad nat…hé zag ik je nou op het VIP deck?
  en de make-up…. respect hoor. Ik vind dat zoooo knap. Hoe lang heb je er nu echt over gedaan?
  Liefs Loor

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Jaaaaa is t zo stil op kantoor? Nee we stonden op de Heineken bovenop de dijk 😊 ben geen VIP he 😂 uhm makeup duurt kwartiertje ofzo? Xo Daisy

   Like

 2. Leonie schreef:

  Wij gingen altijd naar CAS, maar dit jaar te lang getwijfeld waardoor het was uitverkocht. Maar moet zeggen dat ik het niet heel erg vond toen het zo begon te regenen. Hoop dat je er toch van hebt kunnen genieten!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Zaterdag was het stralend weer (jammer!) We hadden enkel kaarten voor vrijdag. Moet zeggen dat ik me vandaag eindelijk weer beetje fit voel. Hoor zoveel mensen die er ziek van zijn geworden. Ja gelukkig nog wel van kunnen genieten want savonds was het wel droog. Alleen vreet wel echt veeeeel energie zo’n dag! Wie weet volgend jaar weer jij? Xo Daisy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s