I wish | Tag

Dromen mogen altijd toch? Je moet toch ergens een soort van droomdoel voor ogen hebben. Dus daarom vandaag de ‘I Wish’ tag, waarin ik op verschillende stellingen antwoord geef hoe dat idealiter voor mij zou zijn. Wie weet komt er ooit één uit!

homeofdaisies travel tag blog blogger reizen vliegen camping stedentrip kamperen vliegen taggen

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan mijn droombaan zijn?
Überhaupt een baan zou nu al leuk zijn 😉 Maar ik denk dat ik wel de goede richting heb gekozen met communicatie/marketing/tekstschrijver/social media. Dat zijn wel echt de dingen die ik het allerleukst vind. Wel zou ik het heel tof vinden als ik ooit van mijn blog mijn werk kon maken. Of een reisblog, hoe vet zou dat zijn! *droomt even lekker verder*

Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Oh dat lijstje is wel langer dan 1 ding haha. Dan wil ik graag een boot, een paard en een vette sportauto. En een vakantiehuis op een of ander prachtig eiland met uitzicht over de zee.

Als je een dagje zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Dan zou ik New York verkennen met Serena van der Woodsen van Gossip Girl óf met Carrie Bradshaw van Sex & The City. Gotta love NYC!

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dit dan zijn?
Zoals hierboven al gezegd: een of ander heerlijk rustig eiland, met strand, super-de-luxe bungalow met uitzicht over zee waar ze de heerlijkste gerechten serveren. Intens gelukkig, alleen het idee al!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Ik word gelukkig sowieso niet snel misselijk van eten, dus dat lukt eigenlijk altijd wel 😉 Maar toetjes zijn stiekem mijn favo eten.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat zijn?
Het is niet zozeer een angst, maar twijfel. Ik zet snel vraagtekens bij dingen, of ik dat wel moet doen of dat ik het wel goed doe of ik de beste keus maak etc. Dus twijfel/onzekerheid in mezelf zou ik graag wegnemen. Zelfverzekerd zijn is fijn!

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn
Liefde verspreiden. Er is zoveel ellende, oorlog en verdriet in de wereld. Hoe fijn zou het zijn om dat in één klap om te toveren in liefde? Weg met alle ellende, gewoon lief zijn tegen elkaar. Kusjes en knuffels uitdelen in plaats van pijn en wapens. #wishfullthinking #spreadthelove

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dit dan zijn?
Gemene keuze: The Spice Girls of 5ive! For old time sake #90skid

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Een unicorn! (maar het liefst een boerderij met schapen, geitjes, paardjes, kipjes en bergen hondjes en poesjes).

Natuurlijk ben ik benieuwd hoe jij deze vragen zou beantwoorden. Neem de tag dus zeker over op jouw blog als je dat wilt. Hij is niet origineel van mij, maar weet even niet meer op welke site ik deze had gevonden. xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. joyceelise schreef:

  Leuke tag! Ik zou ook wel van mijn blog mijn beroep willen maken! Maar voor nu is t een leuke hobby!

  Liked by 1 persoon

 2. annexxx schreef:

  Dit vond ik echt ontzettend leuk om te lezen! 😀 ik ben net begonnen met gossip girl, en het is zo verslavend! Haha

  Liked by 1 persoon

 3. diyaata schreef:

  Wat een leuke tag! Een unicorn is wel ultiem geluk haha!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s