Cat eye | #lotd

Je weet: ik ben een crazycatlady én ik houd ervan om met make-up te spelen. Dit komt samen in de ultieme combinatie, namelijk de cat eye. Dit zul je misschien associeren met de ‘standaard’ zwarte, winged eyeliner, maar die ga ik vandaag iets exentrieker maken. Hij loopt namelijk wat verder door in je binnenste ooghoek. Met foto’s en tekst leg ik je uit hoe je dit stap voor stap namaakt.

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

Mijn gezicht maak ik eerst op zoals gebruikelijk. Deze tutorial richt zich enkel op de ogen. Uiteraard breng ik eerst een laagje oogschaduwbasis aan, zodat de look de hele dag mooi blijft zitten. Daarna breng ik een hele lichtbruine oogschaduw aan. Je kunt dit ook makkelijk weglaten.

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

Dan breng ik – eigenlijk zoal altijd – met een dunne, zwarte stift een streep aan tegen je bovenste wimperrand aan. Ik gebruik hiervoor de Super Fine Eyelinerpen van Essence.

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

In mijn binnenste ooghoek trek ik het lijntje helemaal door tot mijn traanbuis.

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

Daarna maak ik een strakke hoek en trek ik de eyeliner door richting mijn onderste waterlijn. Hierna kleur ik hem in. Mijn buitenste wing pas ik aan aan de binnenste lijn, zodat er een soort flow in komt. Een mooie golf van beneden naar boven. Je kunt de buitenste wing natuurlijk zo groot of klein maken als je zelf wilt. Ik houd hem redelijk bescheiden.

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

In mijn waterlijn breng ik met een wit kohl kajal potlood een lijntje aan. Deze trek ik zachtjes door onder mijn buitenste wing. Dit heeft nét een andere dimensie.

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

De ooglook is natuurlijk pas echt af met mascara en wat highlighter op het wenkbrauwbot.

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

homeofdaisies makeup make-up tutorial lotd motd fotd cat eye kattenoog eyeliner pen penseel wit zwart kattenoog

Wat vind je van de totaallook? Is dit iets zijn wat jij zou dragen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marushi schreef:

    Ziet er gaaf uit! 😀 -x-

    Liked by 1 persoon

  2. ikhouvanbeautynl schreef:

    Wel tof, even anders dan anders 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s