What’s in the bag | Festival

Vandaag is het weer festival tijd. Oh, wat hoop ik dat het weer meezit! Als je dit leest, ben ik net onderweg of misschien alweer even aanwezig op Concert at Sea. Dit is mijn tweede jaar, vorig jaar was erg goed bevallen. Ik ga alleen op de vrijdag en kijk vooral uit naar Typhoon, Douwe Bob, Guus Meeuwis en Faithless! Maar wat sleep ik op zo’n dag mee in mijn rugtas? Dat laat ik je vandaag zien. 

homeofdaisies what's in the bag festival concert at sea brouwersdam delta kruidvat mochino uilentas leren jas camera panasonic lumix vlog vlogger youtube purol

In de hoop op goed weer, ga ik natuurlijk niet de deur uit zonder een flesje mini zonnebrand en een zonnebril. Vorig jaar was het súper lekker weer en ook voor de mensen die geen zonnebrand mee hadden werden er kleine flesjes factor 30 uitgedeeld. Slim, want niemand wil als een gaar gekookte kreeft thuis te komen. Ik neem in elk geval mijn Kruidvat So Lait Face SPF30 mee. Deze werkt heel fijn voor mijn gezicht, maar kan ik ook makkelijk gebruiken voor de rest van mijn lichaam. En omdat hij klein is neemt hij weinig ruimte in.

Dit keer kan ik zeker niet zonder blaren pleisters. Vorige week trok ik enthousiast mijn nieuwe schoentjes aan, liep in de lunchpauze even naar de supermarkt en je raadt het al… 2 mega blaren op mijn hielen! Niet erg prettig kan ik je vertellen, zeker als je weet dat je een hele dag op je benen staat. Daarom draag ik sowieso sneakers waarvan ik zeker weet dat die de hele dag fijn zitten en plak ik bij voorbaat al wat pleisters.

Omdat dit festival op de Brouwersdam plaatsvindt – omringt door water én dus volop Zeeuwse wind – is een haarelastiek een must om mee te nemen. Ik weet op dit moment nog niet wat ik met mijn haar doe (los of vast) maar ik neem voor de zekerheid altijd 1 of 2 stieken mee zodat ik in elk geval de mogelijkheid heb om mijn haar omhoog te gooien. Ook wel fijn wanneer het erg warm wordt.

Voor een feest of festival vind ik een felle lipkleur heel tof, alleen ben ik een té luie beautyblogger om continu te checken of het nog wel lekker zit. Daarom: geen lipkleur en gewoon een doosje Purol om mijn lippen gehytrateerd te houden (en natuurlijk meteen te voorzien van een lekker glansje).

Mijn mega portemonnee blijft thuis. Zonde om je een breuk te slepen met dat ding. Daarom gebruik ik een mini portemonnee en stop daar mijn rijbewijs, pinpas en wat cash in. Meer heb ik niet nodig toch!

Verder neem ik nog een plastic tasje mee. Hier kan ik mijn spullen in doen als het erg gaat regenen (de tas is van stof dus die zou best door kunnen lekken!) én handig om even op te zitten zonder dat je broek vies wordt. Er is namelijk een heerlijk strandje naast het hoofdpodium en je kunt op de dijk zitten, waarbij je uitzicht hebt over het hele terrein. Tof!

Laagjes kleding vind ik bij een festival een must. ’s Middags is het meestal een stuk aangenamer dan eind van de dag of avond. En met dat kwakkelende weer neem ik daarom naast een vestje ook nog mijn (faux) leren jasje mee (mocht het gaan regenen. Ik heb een hekel aan poncho’s!). Verder trek ik een hemdje en shirt aan, die ik eventueel uit kan trekken.

homeofdaisies what's in the bag festival concert at sea brouwersdam delta kruidvat mochino uilentas leren jas camera panasonic lumix vlog vlogger youtube purol

En last but not least: niet mijn vlogcamera en toegangskaartjes niet vergeten!

Wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw festivaltas? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  Enjoy!!!!!
  Saaie aanvulling; pijnstillers 🙈

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Nee die neem ik niet mee want hoef niet te bobben dus wijntjes doen vast hetzelfde 😉

   Liked by 1 persoon

   1. Chantal schreef:

    Ideaaaaal!
    Veel plezier chick 🎉👯

    Liked by 1 persoon

 2. theinspirationblogger schreef:

  Leuk om te lezen!
  Tot nu toe ben ik nog nooit écht naar een festival geweest, maar als ik heen zou gaan zou ik denk in ook een miniparapluutje meenemen.
  Je weet maar nooit met die Hollandse zomers ^^
  xx

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja het giet hier al de hele dag, nu eigenlijk droog 😅

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s