Wat is jouw favo onderwerp? | Poll

Zoals je misschien al gemerkt hebt, ben ik druk bezig met het analyseren en verbeteren van homeofdaisies.nl. Ik heb nog niet bereikt met de site wat ik zou willen – namelijk meer bezoekers – en probeer daarom uit te zoeken waarom. Ook vandaag heb ik weer één vraag voor je, namelijk: wat is je favoriete onderwerp op homeofdaisies.nl? Dus waar kom jij het liefst voor? De onderwerp(en) met de minste stemmen zullen dan wellicht verdwijnen. Hierdoor kan ik me iets beter toespitsen op bepaalde onderwerpen, omdat ik merk dat mijn site misschien wel iets té breed is. 

homeofdaisies mac candy yum yum dupe etos candy crush lipstick lippenstift kleur kleuren zomer fel knalkleur keihard matte mat macaron paul tulp zomer zomers fel felle kleuren hot pink

Je kunt maximaal 3 antwoorden ingeven en je kunt slechts 1x stemmen.

xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. diyaata schreef:

  Ik heb vanmiddag gestemd!

  Liked by 1 persoon

 2. ikhouvanbeautynl schreef:

  Ik heb gestemd hoor, ik vind beauty en fashion het leukste. Ik zie dat deze nu nog onderaan de poll staan 😦 Hoop niet dat deze onderwerpen verdwijnen!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks komt wel goed 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s