De zomer | Tag

Blogland loves tags, en ik ben wat dat betreft geen uitzondering. Toen ik deze onlangs op een aantal pagina’s voorbij zag komen én aangezien het mijn favo seizoen is, kon ik het natuurlijk niet laten om deze over te nemen. Dus ben je benieuwd naar mijn ultieme zomer, lees dan zeker verder (en ik ben ook zeker benieuwd hoe jouw ultieme zomer eruit ziet!)

homeofdaisies zeeuwse hotspot panta rhei vlissingen strandtent zon zonnetje strand beach beachlife apero aperatif band muziek zondag relaxen sfeer gezellig bediening brood smeersel ijsthee

Wat is het ultieme zomergevoel?
Als Zeeuws meisje kan ik natuurlijk niet zonder zon, zee, strand, een lekker koud drankje op het terras met heerlijke muziek op de achtergrond. Yes! 

Van welke zomerse temperaturen houd je?
In Nederland wordt het al snel té heet, als in, vies klam enzo. Daar houd ik niet van. Dus hier mag het zo’n 22-26 graden zijn. Maar op een zonnige vakantiebestemming vind ik rond de 30 graden ook méér dan prima 🙂

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?
De meest memorabele was natuurlijk Cyprus, 2 jaar geleden, toen Jochem me ten huwelijk vroeg. Maar de vakantie met Anne naar Mallorca was ook écht legendarisch (en nee ik treed NIET in details want… nee!)

p1015129-1
Thuis blijven of op vakantie gaan?
Ik ga toch echt het liefst weg. Zeker als ik het al langere tijd van te voren weet, heerlijk. Gewoon in januari of februari al boeken voor de zomer. Heb je echt wat om naar uit te kijken. Op vakantie hóef je niks, kun je gewoon lekker lui doen of actief zijn als je daar zin in hebt. Thuis sta je toch weer te stofzuigen en wasjes te draaien…

Wat doet jou denken aan het woord zomer?
Zon, zee, strand, vakantie, cocktails, strandbedjes, sangria…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de zomer maak je mij gelukkig met…
Lekker veel zonnige dagen, niet te broeierig en dus ook niet teveel onweer. En natuurlijk een lekkere cocktail, sangria of huisgemaakte Hugo bij de barbecue!

Favoriete zomerse uitstapjes?
Hier in Nederland lekker naar het terras in Goes (bij De Pompe hebben ze de beste huisgemaakte Hugo!) of naar het strand bij Dishoek. Maar nu we een tuin hebben (ook al is die nog lang niet klaar) vind ik het ook fijn om lekker dicht bij huis te zijn. Hoef je niet te sjouwen met al je strandspullen en heb je altijd koud drinken bij de hand.

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog foto's instagram instafamous drinkbeker detox water fruit eten food kantoor werken kermis grijpen my little pony unicorn shoppen den haag rijswijk barbecue kampvuur primark

In de zomer kan ik niet zonder…
Een niet plakkende zonnebrandcrème, fijne zonnebril én een lekkere parasol (op vakantie). Met mijn rode haar en blanke huidje kan ik helaas niet zonder. Hoeveel ik ook van de zon houd… kan ik er niet zo goed tegen. Oppassen dus!

homeofdaisies travel reizen travelbug marrakesch marokko honeymoon huwelijksreis city trip reis islam vlucht vliegen ryanair jardin majorelle YSL
Beste zomerbestemming
Deze zomer ga ik voor de 4e keer naar Griekenland. Ja, ik ben redelijk verknocht aan de eilanden! Het klimaat is er heerlijk, om over het eten nog maar te zwijgen. Ik kijk nu al uit naar mijn dagelijkse pita gyros hihi!

Het lekkerste zomerse gerecht?
Een frisse salade.

homeofdaisies recept frisse meloen salade munt keuken koken zomer salad dressing mint
Wat zijn je zomer plannen?
Vooralsnog heb ik chronisch vakantie (ik ben per 1 juli werkeloos en heb nog geen concreet uitzicht op een baan). Dus ik heb een hele lijst met achterstallige dingen die nog gedaan moeten worden. Daarnaast heb ik nog een stapel (stuk of 15!) ongelezen boeken die ik nog kan verslinden. Omdat ik nu veel tijd heb, wil ik ook lekker vooruit werken met mijn blog, veel video´s opnemen en wat vaker gaan sporten (lopen of fietsen). En eind september gaan Jochem en ik dus op vakantie naar Griekenland.

Hoe ziet jouw ultieme zomer eruit? Welke ingrediënten mogen niet ontbreken? Let me know! xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s