Unicorns & rainbows | #LOTD

Oh wat is het toch fijn om soms he-le-maal los te gaan met make-up! Dit is echt niet iets voor every-day (in elk geval niet voor mij!) maar op een festival zou ik dit zeker durven dragen: een Unicorns & Rainbows-look. Afgemaakt met dé haartrend van dit moment: de galaxy buns (ik was trouwens in de 90’s blijkbaar al hip, want mijn moeder deze all the time bij me als klein meisje). Ik neem je stap voor stap mee met de gezichtslook. Waar is dat feestje?!

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

Voor deze look heb je echt een flawless basis nodig en omdat het op een festival nog al gauw warm en zweterig kan worden is een face primer niet weg te denken! Daarna conceal ik onder mijn ogen en breng wat echte lichte concealer aan op de plekken die ik wil high lighten (volgens het strobing-principe, op mijn jukbeenderen, voorhoofd, neusbrug, tipje van de neus, cupidsboog en puntje van mijn kin).

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

Daarna ga ik verder met de ogen. Op mijn bewegend ooglid en helemaal tot aan mijn wenkbrauwen breng ik een zachte terra cotta kleur aan. De knalkleuren komen onder mijn ogen. Om de regenboog na te bootsen, gebruik ik de volgende kleuren: lichtblauw, turkoois, donkerblauw, donkerpaars en knalroze. Dit breng ik van binnen naar buiten, van licht naar donker aan met een smalle, platte kwast.

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

Om wat meer sprankeling te geven aan mijn ogen, breng ik nog een witte, hoogglanzende high lighter aan in mijn binnenste ooghoeken. De ooglook is natuurlijk niet af zonder een lekkere winged eyeliner. Met mascara wacht ik nog even, want ik ga als allerlaatste nepwimpers plakken.

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

Dan ga ik verder met de wenkbrauwen. Deze zomer zijn de gekleurde wenkbrauwen ook niet weg te denken van het festivalterrein. Veelal zie je ze ombre (van licht naar donker) in dezelfde kleurtint (bijvoorbeeld blauw), maar ik kies ervoor om ook hier de regenboog aan te houden. Ik gebruik precies dezelfde kleuren en volgorde als onder mijn ogen. De roze trek ik iets verder door, vanaf halverwege tot het einde, net onder mijn wenkbrauwen.

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

Ik ga verder met mijn gezicht. Om het kleurrijk en speels te houden, kies ik voor een knallende blush met oranje/roze tonen. Dit geeft nog meer warmte aan de look. Met een cream-to-powder high lighter (dat is dus een crème die je makkelijk met je vingers aanbrengt, maar opdroogt als een poeder) geef ik mijn high light plaatsen een echte WOW glans!

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

Omdat het roze slechts een kleine rol speelt bij de ooglook, ga ik die op mijn lippen laten knallen. Ik kies voor een metallic-roze kleur, met blauwe ondertonen. Dit is echt de perfecte match! Met lekkere lange nepwimpers maak ik de look helemaal af. Laat dat feestje maat komen!

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

Ohja en die galaxy buns: gewoon je haar door de helft verdelen en 2 grote rommel knotjes maken bovenop je hoofd. Simple as that!

homeofdaisies festivallook unicorns rainbows look lotd #lotd festival make-up haar hair makeup tutorial galaxy buns simpel eyes look rainbowbrows brows eyebrows ombre party feestje crazy crazypartypeople colors colours colorfull play with make-up buns knot rommelknot haren

Ik ben onwijs benieuwd wat je van deze look vindt en natuurlijk of jij het zou aandurven op een feest! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. emmaverbeke schreef:

  Wat een leuke look heb je gemaakt. Echt heel speciaal, maar wel leuk voor een festival 🙂 x

  Liked by 1 persoon

 2. missbeautycake schreef:

  Wat een leuk effect met die kleuren!

  Liked by 1 persoon

 3. vintagirie schreef:

  Aaaah die wenkbrauwen zijn echt super vet. Die knotjes staan je ook echt super goed zeg!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s