DE LAATSTE EERSTE KEER | UPDATE #3

Begin dit jaar ging ik de uitdaging met mezelf aan om vaker het ‘de eerste keer’-gevoel te voelen. Gemist? Lees dan: Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed? + Update #1 + Update #2. Het is alweer wat langer dan een maand geleden, dus tijd voor een derde update. En ik kan alvast verklappen dat het is gelukt! 🙂 

homeofdaisies wanneer deed je voor het laatst iets voor het eerst challenge uitdaging persoonlijk bucket list 2016 trouwen mediteren marokko reizen persoonlijk personal quote

❤ Blog insider voor #VeraRimmel
Ik zeg altijd; “ik heb geluk in de liefde, niet in het spel” wat er op neerkomt dat ik eigenlijk nooit iets win. Maar dit keer gold dat niet, want ik was uit een hele berg inzendingen gekozen om samen met Vera van VeraCamilla.nl en nog een boel andere bloggers een mooie mascara van Rimmel London te testen. Dat heb ik de afgelopen weken dan ook met veel plezier gedaan. En als klap op de vuurpijl ontving ik niet alleen de mascara, maar nog een héle boel andere mooie producten van Rimmel. Superrrrrr tof!

❤Colourrun Vlissingen
Sinds ik jaren geleden Pinterest had ontdekt, stond deze al op mijn lijstje: meelopen in een colourrun. Voor degene die niet weten wat het is: Je loopt een bepaalde route en onderweg wordt je onder gegooid met gekleurd pigment. Doel: helemaal niks. Wel: onwijs leuk! Je zit namelijk van top tot teen onder de kleurtjes. Iedereen ziet er weer anders uit. En het is natuurlijk enorm gezellig. Op 18-06-2016 kon ik dan eindelijk deze van mijn bucket list afstrepen, yaaaay! Komende week zie je al wat beelden in mijn weekvlog en eind van de week komt er een losse video + artikel met foto’s van deze toffe avond.

❤ Eerste keer mede blogger ontmoeten
Via Instagram nam Linda van Wayofhealth.nl contact met me op, dat we dichtbij elkaar woonde. Of we niet eens konden afspreken en wat ideeen uitwisselen. Ja, natuurlijk! We bleken letterlijk bij elkaar om de hoek te wonen. Als klap op de vuurpijl klikte het enorm en zijn we niet eens echt aan het brainstormen voor samenwerking toegekomen omdat we 3 uur non-stop hebben zitten kletsen over van alles en nog wat. Zeker voor herhaling vatbaar! En… binnenkort komt er hopelijk nog een meeting met andere Zeeuwse bloggers. Kijk er erg naar uit om elkaar beter te leren kennen én natuurlijk van elkaar te leren.

❤ Bij een sollicitatie vermelden dat ik chronisch ziek ben
Eigenlijk is het niet is waar ik heel erg mee te koop loop: het feit dat ik chronisch ziek ben (wist je dat nog niet, lees dan dit persoonlijke artikel). Het kan natuurlijk onwijs tegen je werken om direct, bij de eerste brief, al te vermelden dat je iets mankeert. Maar bij deze heb ik een uitzondering gemaakt, omdat het voor een organisatie is die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking en in het bijzonder jongeren. En ik denk dat ik daar een positieve bijdrage aan kan leveren, omdat ik wéét hoe frustrerend het kan zijn om tegen gehouden te worden door je eigen lichaam. Dat je kop wel wil, maar je lijf (soms) niet. Ik heb nog geen reactie gekregen, maar ik hoop dus dat het positief uitpakt…. *fingers crossed*

❤ #fangirl
Eerlijk gezegd ben ik nooit zo’n #fangirl geweest, maar je bent nooit te oud om nieuwe gewoontes aan te leren toch 😉 Ik heb helemaal blij screenshots gemaakt toen Vera (van Veracamilla.nl) niet alleen mijn Instagram foto’s voor #VeraRimmel likete, maar ook nog een andere foto. En.. nadat ik foto’s had gepost van het prachtige boek dat ik kocht van Anna Nooshin, likete ze die ook direct. Toen ik reageerde op haar video kreeg ik zelfs een reactie terug! Zo awesome. Ja, #fangirl mode… En nu weer even normaal doen 😉 

Heb jij deze maand iets voor het allereerst gedaan? Wat was dat en hoe voelde je je daarbij? Ben erg benieuwd naar jouw verhaal! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chantal schreef:

  M’n Engelse blog 👌🏻
  En een gastblogger voor 5 weken gescoort 😃

  Color run! Zag de foto’s TOF, wist niet dat ’t was. Jammerrrrrr

  Leuk blog “laatste eerste keer” 👌🏻

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks babe! Heb al beetje aan de vlog gezeten, heb zin om te uploaden hihi. Leuk gastblogger ben benieuwd xo

   Liked by 1 persoon

   1. Chantal schreef:

    Ja!
    Zijn leven met… was te lang, ECHT te lang.
    Dus leuk idee zo geworden 👌🏻 blij mee! Vanaf 8 juli 😁

    🍀

    Liked by 1 persoon

 2. missbeautycake schreef:

  Superleuk artikel!

  Liked by 1 persoon

 3. diyaata schreef:

  Ah ik word er ook helemaal blij van 🙂 zin in de Zeeuwse bloggers meeting!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s