Etos Buffer Brush | Review

Hij stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar de prijs weerhield me een beetje. Maar toen ik hem voor de 2600e keer in m’n hand had, ben ik er toch maar mee naar de kassa gelopen. De Etos Buffer Brush schijnt perfect te werken voor het egaal aanbrengen van foundation. Nu gebruik ik hier altijd een Sponge Egg voor, maar ik merk dat die gaat verslijten. Tijd dus om wat nieuws te proberen! Ik review het vandaag voor je en vertel je of je ook naar de winkel moet rennen.

homeofdaisies etos buffer brush review anna nooshin on top boek kwast make-up makeupbrush foundation apply applicator handzaam ronddraaien bewegen aanbrengen smooth photofinish photoshop egaal hui gezicht hals try-out proberen testen houdbaarheid

Nu moet ik eerlijk bekennen: ik draag vrijwel nooit foundation. Eigenlijk alleen voor feestjes. Overdag draag ik dan liever een BB-cream die zachter en natuurlijker aanvoelt. Ik heb altijd het idee dat je foundation zo ‘ziet’ en dat het snel een cake-face wordt. En dat wil niemand! Daarom gebruik ik ook een medium-dekkende foundation van Etos (al een oudje hoor, de hele make-uplijn van Etos is eind vorig jaar geleden volledig vernieuwd). Ik doe dit mede vanwege mijn sproetjes. Met mega goede dekking zou ik er heel gek uitzien haha!

homeofdaisies etos buffer brush review anna nooshin on top boek kwast make-up makeupbrush foundation apply applicator handzaam ronddraaien bewegen aanbrengen smooth photofinish photoshop egaal hui gezicht hals try-out proberen testen houdbaarheid

Wat een buffer brush zo bijzonder maakt, zijn de recht afgesneden haren. Deze buffer brush van Etos heeft een middelgroot oppervlak, waardoor je redelijk snel klaar bent met aanbrengen, maar toch ook goed in de kleine hoeken komt. Doordat de haren wat dichter op elkaar staan, ‘zuigt’ de kwast je product niet op en verdeelt het goed over de huid.

homeofdaisies etos buffer brush review anna nooshin on top boek kwast make-up makeupbrush foundation apply applicator handzaam ronddraaien bewegen aanbrengen smooth photofinish photoshop egaal hui gezicht hals try-out proberen testen houdbaarheid

De haren van de kwast zijn súper zacht, en dat terwijl het synthetische haren zijn. De steel houd fijn vast, heeft een goed formaat. Overigens is de hele kwast zwart, enkel de top van de haren is crème kleurig.

homeofdaisies etos buffer brush review anna nooshin on top boek kwast make-up makeupbrush foundation apply applicator handzaam ronddraaien bewegen aanbrengen smooth photofinish photoshop egaal hui gezicht hals try-out proberen testen houdbaarheid

Ik breng de foundation met mijn vinger op een aantal plaatsen op mijn gezicht aan. Vervolgens smeer ik dit met ronddraaiende bewegingen uit. De kwast vliegt met veel souplesse over mijn huid. Het voelt echt heel goed! De dekking is ook heel fijn en zacht. Het ziet er totaal niet cakey uit. Gelukkig maar! Ook de houdbaarheid van de foundation door de dag is goed.

homeofdaisies etos buffer brush review anna nooshin on top boek kwast make-up makeupbrush foundation apply applicator handzaam ronddraaien bewegen aanbrengen smooth photofinish photoshop egaal hui gezicht hals try-out proberen testen houdbaarheid

Ook mijn concealer blend ik uit met de Etos Buffer Brush. En ondanks zijn formaat, gaat dit prima. Concealer wil bij mij nogal snel creasen, wat betekent dat hij in m’n wimpeltjes gaat ophopen gedurende de dag. En dat had ik nu zelfs niet! Wow!

homeofdaisies etos buffer brush review anna nooshin on top boek kwast make-up makeupbrush foundation apply applicator handzaam ronddraaien bewegen aanbrengen smooth photofinish photoshop egaal hui gezicht hals try-out proberen testen houdbaarheid

Ja, ik ben onwijs tevreden over de Etos Buffer Brush en vind het eigenlijk stom van mezelf dat ik ‘m niet eerder heb gekocht. Maar de prijs à €7,99 weerhield me er telkens van. Dit is niet mega duur voor een kwast, maar omdat ik weet dat ik niet heel vaak foundation gebruik maakte me aan het twijfelen. Alleen nu gebruik ik ‘m dus ook voor concealer, dus yay!

homeofdaisies etos buffer brush review anna nooshin on top boek kwast make-up makeupbrush foundation apply applicator handzaam ronddraaien bewegen aanbrengen smooth photofinish photoshop egaal hui gezicht hals try-out proberen testen houdbaarheid

Etos Buffer Brush is uiteraard verkrijgbaar bij Etos. Eerder gebruikte ik uit dezelfde lijn al de Etos Brow Brush

homeofdaisies etos buffer brush review anna nooshin on top boek kwast make-up makeupbrush foundation apply applicator handzaam ronddraaien bewegen aanbrengen smooth photofinish photoshop egaal hui gezicht hals try-out proberen testen houdbaarheid

Was jij al bekend met de Etos Buffer Brush? Wat vind jij van het resultaat? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. theinspirationblogger schreef:

  Superleuke review! Ik zat ook te twijfelen hoor, om hem aan te schaffen voor 8 euro, maar na jouw review overweeg ik toch wel om hem aan te schaffen!
  Als je nog op zoek bent naar een échte low budget kwast voor een lichte dekking, kan ik je nog de stippling brush van de Primark aanraden. Die vind ik persoonlijk ook heel fijn!
  xx

  Liked by 2 people

  1. Home of Daisies schreef:

   Oké Thanks helaas geen primark in de buurt maar ga zeker maar kijken als ik in de buurt ben 😁 xo

   Liked by 1 persoon

 2. ikhouvanbeautynl schreef:

  Het resultaat ziet er goed uit. En de kwast ook! Vind 8 euro wel meevallen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s