Unboxing MyLovelyNotebook.nl | Video

Kwam ik afgelopen week toch thuis met een mooie verrassing op mijn deurmat: een pakketje van MyLolyNotebook.nl. Voor deze webshop schrijf ik elke maand één gastblog en omdat ik dat nu al 1 jaar doe ontving ik dit pakket. Super leuk! Om jou te laten meegenieten pak ik het samen met je uit én heb ik op het eind nog een verrassing voor jou! Kijk daarom zeker tot het eind door 🙂

homeofdaisies mylovelynotebook.nl notebook notitieboek unboxing cadeau no spon kortingscode gratis verzenden traveltag kado webshop online winkelen shoppen shopping handgeschreven kaart pen marker markeerstift rub off pennen sticky notes post-it

SORRY SORRY SORRY! Er is iets misgegaan, waardoor gratis verzending niet mogelijk is. Je krijgt natuurlijk WEL het cadeautje bij vermelding van Homeofdaisies bij je bestelling. Excuus!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Leonie schreef:

    :O Waarom ken ik deze webshop nog niet? Klinkt als iets voor mij! Ga meteen een kijkje nemen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s