Essence Vintage Rose Eye Palette | Review + Look

Afgelopen maandag werden de Essence schappen bij Kruidvat en Trekpleister gevuld met een nieuwe limited edition: Bloggers’ Beauty Secrets. Het Duitse make-upmerk ging dus de samenwerking aan met 4 bloggers die volledige vrijheid kregen om hun ultieme palet samen te stellen. Zo ook onze Nederlandse Serena Verbon van Beautylab.nl. Helaas kon ik haar creatie niet bemachtigen, maar de andere 3 waren er nog in overvloed. Ik werd direct verliefd op Vintage Rose, gemaakt door de Duitse blogger Palmira van BeautyPalmira.de. Vandaag laat ik je mijn eerste indruk + look zien.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

Alle palletjes zijn super lieflijk van uitstraling. Ze hebben een kartonnen buitenkant, waarop uiteraard het Essence logo staat + de ‘stempel’ Bloggers’ Beauty Secrets. Zo kun je direct de limited edition lijn herkennen. De meiden hebben trouwens ook allemaal nog een kleur nagellak uitgebracht, maar die heb ik laten staan.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

Als je het doosje opent komt er een prachtig ontwerp naar voren. Ja, er is duidelijk aandacht besteed aan het uiterlijk van het palet. Lieve, zachte kleuren, hartjes, streepjes en tekstballonnen die wel hand getekend lijken. Een handig spiegeltje die leuk is uitgesneden en omlijnt. Echt complimenten voor het ontwerp Essence!

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

 

Maar waar het natuurlijk écht om draait, zijn de oogschaduws. Dit palet bevat 6 kleuren + een creamy eyeliner en een 2-zijdige brush. Meestal ben ik niet zo kapot van de tools die in een palet zitten, maar wie weet ga ik ze dit keer wel gebruiken. Ik heb overigens de oogschaduws niet geswatcht, maar de kwaliteit zal ik zo bepalen tijdens het opmaken.

Ik begin natuurlijk met de basis zoals altijd. Wenkbrauwen, concealer en oogschaduwbasis zijn aangebracht. Als eerst breng ik ‘hazel eyes’ aan als transitiekleur vanaf de crease tot net onder het wenkbrauwbot.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

Vanuit mijn binnenste ooghoek breng ik schuin naar boven ‘velvet rose’ aan. Dit geeft een zacht en lief effect.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

De cut crease maak ik met ‘earth & love’ breng ik met een platte kwast aan. Normaal gebruik ik hier een matte kleur voor, maar ik vind het effect met deze glitterkleur wel leuk.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

Om het minder scherp te maken, blend ik het geheel uit naar boven met een ronde kwast.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

Op mijn bewegend ooglid breng ik ‘charming mauve’ aan. Om het geheel wat sprankelender te maken, licht ik mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek op met ‘shimmer on you’.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

Met het bijgeleverde kwastje breng ik de ‘secret key eyeliner’ aan. Deze is best creamy. Eigenlijk heb ik nooit eerder met een dergelijke eyeliner gewerkt. Het brengt niet heel strak aan, wat meer smudgy, maar dat kan deze ooglook best hebben. Ik breng het aan op 1/4 van mijn ooglig en laat het in een kleine wing uitlopen.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

De ogen maak ik natuurlijk af met een likje mascara.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

De ‘hello glow’ gebruik ik als highlighter op mijn jukbeen, tipje van mijn neus en op het cupidboog. Op mijn lippen breng ik – geheel in stijl – Catrice C02 Rustic Rose (uit de FALLosophy collectie) aan.

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

Ik ben echt tevreden met de look die eruit is gekomen. De pigmentatie van de oogschaduws zijn opvallend goed. Dat is namelijk lang niet altijd zo bij Essence. Ik vind het zeker een aanrader. Dit palet is heel veelzijdig, heeft matte en glanzende kleuren en blijft toch altijd erg draagbaar. Goed voor alledaags gebruik! En alleen al voor de vormgeving een dikke aanrader om in je stash op te nemen!

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

homeofdaisies essence vintage rose bloggers' beauty secrets limited edition review look proberen makeup make-up ooglook palet pallet pallette palette palmira beautypalmira beautypalmira.de blogger blog bloggen kruidvat trekpleister

Essence Vintage Rose Eye Palette uit de limited edition Bloggers’ Beauty Secrets collectie kost €4,99 en is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij al een item gescoord uit de Essence Bloggers’ Beauty Secrets collectie? Welke is jouw favoriet? xo Daisy

PS. Volgende keer mag Essence mij ook bellen hoor, ideeën zat 😉

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. osnapitzsharis schreef:

  Mooi palet en perfecte kleuren voor de zomer! Ik heb het palet van Serena kunnen scoren, echt heel erg mooi!

  Liked by 1 persoon

 2. ikhouvanbeautynl schreef:

  Mooie look! Ik heb nog het touch up to go palette gescoord. Ga ik binnenkort ook reviewen. Dit palette heb ik ook gekocht, maar geef ik weg in een winactie. Die van Serena was bij mij ook al op 😦

  Like

 3. memyselfandcocktails schreef:

  Mooi palette!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s