Rimmel London Volume Colourist Mascara | Review

De verpakking belooft heel wat, zoals semi-permanente wimperkleuring. Maar is het allemaal waar én de centen waard? Dat zijn de vragen die ik mezelf altijd stel bij het schrijven van een review. De afgelopen 2 weken heb ik de Volume Colourist Mascara van Rimmel London getest. En ik moet zeggen, ik was vanaf minuut 1 enthousiast. Hoe, wat en waarom lees je verderop.

homeofdaisies rimmel london volume colourist mascara review #verarimmel mascara makeup make-up test testen wimpers eyelashes lashes haartjes haren wimperhaar separatie semi-permanente kleuring verkleuren wimperverf verven

Laat ik beginnen bij de verpakking, want die ziet er weer fantastisch uit. Dat kunnen ze bij Rimmel wel! De verpakking van de Rimmel London Volume Colourist Mascara in 001 Black is van een gemiddeld formaat en heeft een toffe draai in zich. Deze draait uiteraard mee met de draairichting van de dop. Dit maakt de verpakking echt uniek. De kleuren op de buitenkant zijn zwart en zachtroze. De inhoud is 11 ml.

homeofdaisies rimmel london volume colourist mascara review #verarimmel mascara makeup make-up test testen wimpers eyelashes lashes haartjes haren wimperhaar separatie semi-permanente kleuring verkleuren wimperverf verven

Als je de dop opent komt er een gemiddeld formaat borsteltje uit. De haartjes zitten redelijk dicht op elkaar. Meestal vind ik dit niet zo fijn, omdat daardoor mijn wimperhaartjes klonteren. En niemand houd van spinnenwebben op zijn ogen! Maar daar kom ik direct van terug als ik de mascara ga gebruiken. De borstel loopt spits uit, wat handig moet zijn voor moeilijke hoekjes.

homeofdaisies rimmel london volume colourist mascara review #verarimmel mascara makeup make-up test testen wimpers eyelashes lashes haartjes haren wimperhaar separatie semi-permanente kleuring verkleuren wimperverf verven

De eerste keer dat ik de mascara gebruikte was ik direct enthousiast. Wow, de separatie is werkelijk fantastisch! Er zitten totaal geen klontjes aan de borstel en hij brengt heel dun aan. Het voelt eigenlijk een beetje zoals ik normaal heb wanneer mijn mascara bijna op is. Volgens mij zijn mijn wimpers nooit eerder zó dun en lang geweest. En aan één laagje heb ik voldoende. Het borsteltje werkt heel fijn, ik kan overal goed bij zonder dat ik de wimpers aan elkaar plak. Ik ben werkelijk blij verrast!

De verpakking belooft overigens nog iets anders cools, eigenlijk de hele reden waarom ik me heb opgegeven om Bloginsider te worden voor Vera Camilla. Want, de mascara belooft dus na 2 weken je eigen wimpers lichtjes te kleuren. En dat kan ik met mijn bijna doorzichtige, roodharige wimpers wel gebruiken! Ik voel me namelijk echt súper naakt wanneer ik niks op mijn ogen heb. Mensen vragen altijd of ik ziek of moe ben wanneer ik geen make-up draag. Als ik bijvoorbeeld ga zwemmen of naar de sauna ga is het wel zo fijn als ik er uhm… niet ziek uitzie!

Ik ging daarom de uitdaging aan. Hieronder een foto hoe mijn wimpers er uitzien vóór gebruik van de Rimmel London Volume Colourist Mascara.

homeofdaisies rimmel london vera camilla veracamilla.nl #verarimmel review eerste indruk uitproberen proberen make-up makeup goodies beauty rimmellondon oog ogen oogmakeup testen test

Hieronder een foto mét Rimmel London Volume Colourist Mascara.

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

En dan nu een foto zónder mascara, na 2 weken gebruik van de Rimmel London Volume Colourist Mascara.

homeofdaisies rimmel london volume colourist mascara review #verarimmel mascara makeup make-up test testen wimpers eyelashes lashes haartjes haren wimperhaar separatie semi-permanente kleuring verkleuren wimperverf verven

Zoals je ziet: er is echt maar héél subtiel verkleuring te zien. Jammer, die semi-permanente kleuring die wordt beloofd is helaas niet wat ik ervan had verwacht. Wordt toch maar gewoon met wimperverf aan de slag als ik make-uploos de wereld in wil. De mascara is overigens ook niet waterproof. Een huil-of regenbui kan hij in elk geval niet aan. Oppassen dus als je naar een festival gaat en Piet heeft niet zulk best weer voorspeld…

Al met al ben ik zeker niet ontvreden over de Rimmel London Volume Colourist Mascara. Hij doet niet helemaal wat ie belooft, maar het effect dat de mascara heeft op mijn wimpers als ik het aanbreng is werkelijk fantastisch. Daarom zeker het kopen waard. Ook al issie niet bepaald budget-proof à €14,49, toch overweeg ik zeker een herhaalaankoop als deze huls leeg is. Maar ik hoop dat dat nog even duurt!

homeofdaisies #verarimmel Rimmel London Get The London Look lotd fotd makeup make-up face gezicht mascara tutorial stap voor stap uitleg makeuppen shapen lipstick wenkbrauwen oogschaduw eyeshadow winged eyeliner eyeline

Wat vind jij van het resultaat van de Rimmel London Volume Colourist Mascara? Zou jij hem kopen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. joyceelise schreef:

  Mooi review! Ik vind hem ook mega fijn! Helaas zijn mijn lichte wimpers ook niet donkerder geworden…:-(

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja dat vind ik ook jammer maar het feit dat het zo goed separeert maakt het goed 😉

   Like

 2. Mariska schreef:

  Soms beloven mascara’s de gekste dingen 😛 het is in ieder geval een mooie mascara.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja haha dat is zo! Was leuk geweest als ik goed verschil zag maar helaas. Hij doet het als mascara wel heel fijn gelukkig 😆

   Like

 3. Astrid schreef:

  Mooi effect hoor, wel jammer dat hij niet precies doet wat wordt beloofd.

  Liked by 1 persoon

 4. anna schreef:

  Leuke review, mooie foto’s ook! Zelf heb ik deze mascara ook. Helaas ben ik er niet zo enthousiast over. Hij maakt mijn wimpers heel erg rommelig en geeft ook weinig volume. Nee, ik blijf toch bij mijn oude vertrouwde waterproof false lash effect mascara van Maxfactor. Die geeft echt heeeel veel volume en blijft muurvast zitten!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks! Mascara heeft soms andere uitwerking bij mensen. Blijkt hier ook maar weer. Wat voor de een werkt heeft voor de ander net niet te werken… xo

   Like

 5. byhermiej schreef:

  Hmmm.. Jammer dat hij niet doet wat beloofd is… Maar je hebt nu welmooie gevulde lange wimpers!! En zonder klonten… Ik hou niet van klonten… En spinnenweb wimpers daar ga je van rillen… Dus al met al.. Toch een fijne mascara!!!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s